2777
2789
عنوان

مراسم عقد در عزاداری عزیزتون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 47 پست
اگر فامیل نیستید دو تا خانواده جدا حساب میشید اجازه لازم نیست ۶ماه گذشته ما زیر دو ماه اجازه میگیرن

چرا دو تا خانواده جدا باشیم. من تنها عروسشونم. و کسی که فوت شده مادر من بوده . چطور رسم داشتن تا سال یه پیرزن ۹۲ ساله صبر کنن. مادر من ۴۰ سال جوونتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم داریم اگر کسی قبل چله بخواد مراسمی داشته باشه با شیرینی و یه کادو کوچیک میرن خونه صاحب عذا و جریانو بهش میگن و دعوتش میکنن‌‌...

تو این مورد چون رسم هست و برای همه انجام میشه قطعا از خانواده همسرم انتظار داشتم و اگر انجام نمیدادن مراسمشون نمیرفتم

حالا اگر شماهم چنین رسمی دارین برای بقیه صبر کردن برای شما نه میتونید شرکت نکنید! 

.

۶ماه دیگه زمان زیادی هست اون مادر بزرگ تو خانواده خودشون بود ولی این عزیز عروسشون که ۶ماهه میگذره

من نمیخواستم بخاطرم صبر کنن. ولی توقع داشتم در جریان باشم یه صحبتی باهام بکنن

من حتی پدرم هم فوت شد انتظار نداشتم کسی حتی تا چهلم کاری نکنه چه برسه به سال ....توقعتون خیلی بالاست ...

منم مادرم بوده‌ عزیزم. انتظار نداشتم مراسم نگیرن انتظار داشتم در جریان بزارن منو. چون این رسمو برای همه دارن

من بخدا توقع نداشتم صبر کنن ولی توقعم این بود درجریانم بزارن

ما یکی از فامیلامون میخواد عقد کنه و دوماد یکی از خالهام عزیزش فوت کرده خدا رحمتش کنه

اما حتی عقد محضری نکردن گفتن یه مدت بگذره عقد محضری فقط میکنیم‌ اونم اجازه میگیریم

و بعد از چندماه که خواستیم بریم سر خونه زندگی یه جشن میگیریم که حتی اونم باز اجازه میگیریم

خدا عزیز شما رو رحمت کنهولی توقعتون خیلی زیاده که فکر می کنید برای یکی از اعضای خانواده عروس خانواده ...

چرا اصلا توجه نکردید چی گفتم همتون. من توقع نداشتم عقد نکنن بخاطر من بندازن عقب. ولی توقع داشتم زودتر از این در جریان باشم. چون برای همه این رسم اجازه گرفتنو دارن

منم مادرم بوده‌ عزیزم. انتظار نداشتم مراسم نگیرن انتظار داشتم در جریان بزارن منو. چون این رسمو برای ...

سخت نگیر دخترم میدونی ما عروسیم متاسفانه و کلا احترام بلد نیستن خیلی از خانواده ها البته برای عروسی که مظلومه و ساکته و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا دو تا خانواده جدا باشیم. من تنها عروسشونم. و کسی که فوت شده مادر من بوده . چطور رسم داشتن تا سال ...

پدر و مادر و خواهر و ...شما به واسطه یه وصلت با خانواده شوهرتون ارتباط پیدا کردن فقط و فقط شما بهشون نزدیک هستید الان شما اگر این قضیه برعکس بود برادر شما حاضر میشد برای فوت مادر دامادشون یک سال عقدش عقب بندازه ؟ 

خیلی وقته این رسم صبر کردن ها تمام شده ما به فاصله دو سال دو تا برادر و یه پسر جوون از اقوام نزدیک از دست دادیم چطور میشه ازدواج دو تا جوون دو سال عقب انداخت

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من نگفتم اجازه ندارن. نگفتم هم نمیرم. فقط انتظار داشتم در جریان بزارن منو

دیگ اونا بی ادبی کردن ب دل نگیر

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐