2777
2789
عنوان

مراسم عقد در عزاداری عزیزتون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 47 پست
سایر مواقع رابطه شما با خانواده همسرتون چطوره؟شما خودتون مسائل مربوط به خودتون رو چطوری بهشون می گید ...

عزیزم شما انگار داری بازجویی میکنی. داستان من انقد طولانیه که تو تاپیکام باید بخونی. فقط اینو بهت بگم با همه کم و کاستی هاشون ساختم. بخاطر اینکه همسرم خوب بود با هر چیزی کنار اومدم تا اینکه مادرم فوت شد و مادرشوهرم گیر داد طلاق بگیریدصیغه کنید که حقوق مادرتو بگیری. از همینجا بخون چیه اون

عزیزم شما انگار داری بازجویی میکنی. داستان من انقد طولانیه که تو تاپیکام باید بخونی. فقط اینو بهت بگ ...

من چرا باید بازجویی کنم

شما یه موضوعی رو مطرح کردم و من هم می گم این مسائل دو طرفه هست

حالا شما موضوعات دیگه رو هم مطرح می کنی که ربطی به موضوع تاپیک و درخواست شما نداره

در مورد این تاپیک خب حق با شما نیست. در مورد موضوعات دیگه که شما کم کم به موضوع تاپیک اضافه می کنی که ما علم غیب نداریم نظر بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا باید بازجویی کنمشما یه موضوعی رو مطرح کردم و من هم می گم این مسائل دو طرفه هستحالا شما موضوعا ...

نمیدونم شاید من توقعم بالاست. ولی مادرشوهرم برای پدرزنداییش صبر کرد. که بالای ۹۰ سال داشت اونم. یعنی من اندازه زن دایی مادرشوهرم نبودم. اگه برای همه همین بودن ناراحت نمیشدم. اما به من میرسه رسم ندارن