2777
2789

من تو خونه، پیش دوستام ، پیش همسنای خودم اوکیم و هیچ مشکلی ندارم 

اما پیش بزرگترا حتی فامیل اصلااااا مثل وقتایی ک پیش همسنامم نیستم 

وقتی ازم سوال میپرسن با صدای خیییلی اروم جواب میدم

یا اصلا نمیدونم چی باید بگم خودمو گم میکنم 

تا وقتی یکم بگذره شااید راحت تر بتونم حرف بزنم 

شما موقع حرف زدن چجوری به خودتون اعتماد بنفس میدید ؟

:)🙂🤍

چند سالته؟ 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون ازشون خوشم نمیاد حرف نمیزنم باهاشوناونام فکرمیکنن خیلی کم حرفم

من با کسی هم که خوشم میاد خیلییی زمان میبره راحت صحبت کنم ..

اون چند ساعت اول مثل ماست میشینم یه گوشه😂

۲۱

شاید چون باهاشون حال نمیکنی آره؟ 😂

عب نداره سخت نگیر 

مهم اینه بین هم سن و سالات اوکیی

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

شاید چون باهاشون حال نمیکنی آره؟ 😂عب نداره سخت نگیر مهم اینه بین هم سن و سالات اوکیی

با بعضیاشون که نه حال نمیکنم اونا فک میکنن خجالتیم 

اما بعضیاشونم مشکلی باهاشون ندارم ولی بازم نمیتونمممم خیلی رو مخمه 😂😭