2777
2789
سایت مختص به خانم ها نیست.. اگه خلافی دیدین گزارش بزنین. سایتی که گزینه آقا داره مختص خانم ها نیست

برو بابا انقد حرف نزن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون پرنسس کی بودی تو 🤣🤣🤣نینی یارو صدا میکنه🤣🤣🤣🤣

این پرنسس سایته حتما خله زنکه بیشهوره و خودشیرنه 🤣🤣🤣

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اشکال نداره خود شیرین خاله زنکه وقتی توی این سایت هستش میزارم پای خاله زنکیش احمقو 😂

من کاری ندارم به اون کاربر ولی شما چقد توهین میکنی زشته بابا 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
به خودم مربوطه

بیشن سرجات بچه پرو به خاله زنکیت مربوطه بیشهور 

همین امروز داخل تاپیکمم هس به یه آقا گفتم خواهر😆😆

یکی دو بار نه لعنتییییییی

انقدر گفتی بنده خدا دیگ تحمل نکرد🤣🤣🤣🤣

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
من کاری ندارم به اون کاربر ولی شما چقد توهین میکنی زشته بابا

خیلی پرو واسه این دارم بهش توهین میکنم چون خودشیرینه وگرنه کاری به کسی ندارم خودش شروع کرد شیخصیت خودشو نشون داد دارم منم مث شخصیتش دارم رفتار میکنم 😏

آخرین سوتیم دیروز بود رفتم مغازه جنس گرفتم بعد کارتم داده بودم نمیدونم حواسم کجا بود تا مغازه داره گ ...

امروز زنگ زدم تولیدی لباس اون میگف سایز لباس چنده من میگفتم فامیلیم فلانه اون دوباره گفت نه سایز من دوباره میگفتم چی فامیلمو میگی😬بنده خدا داد زد خانم سایز لباسو بگو گفنم نمیدونممممم 

تقصیر خودشون بود صدا چرخ خیاطیشون بلند بود  ولی ابرو حیثیتم رفت😑

@niniyar_1 @niniyar_5 توهین های مکرر

🤣🤣🤣🤣😎

یکی دو بار نه لعنتیییییییانقدر گفتی بنده خدا دیگ تحمل نکرد🤣🤣🤣🤣

ولی من اصلا توجه نکردم که مرده دلم میخاست آب بشم برم زمین وقتی اینو گفت😭🤣🤣🤣

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚