2777
2789

میخواستم بپرسم ارشد میتونیم تو دو سال تموم کنیم؟ اخه بعضیا میبینم سه چهار ساله هنوز درگیر پایان نامه هستن من تازه ارشد شهریه پرداز قبول شدم اگر اینقدر طول بکشه که نمیتونم شهریه بدم

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازشد دولتی بودم و سه ترمه تموم کردمیه ترم خم‌پایا نامه. شد دوسال

پس چرا بعضیا اینقدر طول میکشه یه همکارام ورودی ۱۴٠٠ هست هنوز تموم نکرده یعنی اساتیدش سختگیرن نتونسته پایان نامش تموم کنه؟ 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

سلام من تمام دوران تحصیلیم دانشگاه دولتی خوندم. ارشد مدت سنوات رایگان 2 سال و نیم هست. البته زمان من 2 سال و نیم بود در صورتیکه سنوات مجاز تموم میشد و دانشجو فارغ التحصیل نمیشد ترم بعدی رو دانشجو باید شهریه شبانه میداد. 

من روزانه بودم ، دو سال طول کشید، چهارترم تموم کردم اما دوستام بودن که پنج ترمه شدن بخاطر اینکه رشته مون ازمایشگاهی بود  

دو ترم درس داری مابقی ، میره پایان نامه و سمینار حالا هرچی زودتر پایان نامه ت جمع و جور کنی به نفع خودته ، فکرکنم پول واحد پایان نامه میدیدفقط و ترم اضافه طول بکشه شهریه ثابت فکرکنم باید بدین

ارشد بله دو ساله تموم میشه 

ولی دکتری چهارساله تموم نمیشه 

همسر من رساله‌ی دکتراش سه سال طول کشید

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…