2777
2789

من اولویت های اولم رو خیلی خوشبینانه زدم

بعد پرستاری رو ک می‌دونم ب احتمال خیلی زیاد میارم

تقریبا زدم اولویت های آخرم

ب نظرتون اینکار باعث میشه که شانسم برای قبولی پرستاری بیاد پایین؟!

میترسم این کارم باعث بشه همون پرستاری رو هم از دست بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنهولی من اصلا این کار تو انتخاب رشتم نمیکنم یجورایی میترسم

آخه تو دفترچه انتخاب رشته امسال نوشته بود 

اولویت صرفا علاقه شما رو نشون میده و تاثیری تو قبولی نداره

رتبه‌ت ب ی رشته ای بخوره،چ اولویت اول بذاری چ اولویت صد و پنجاهم قبول میشی

آخه تو دفترچه انتخاب رشته امسال نوشته بود اولویت صرفا علاقه شما رو نشون میده و تاثیری تو قبولی نداره ...

اسی میدونی دانشنگاه روزانه نوبت دوم چیه؟

یه سریا میگن به خاطر نوبت دوم بودنش باید شهریه بدی 

گیج شدم کاملا 

آخه تو دفترچه انتخاب رشته امسال نوشته بود اولویت صرفا علاقه شما رو نشون میده و تاثیری تو قبولی نداره ...

درسته اینم

مثلامن رتبم ۲۱ هزار منطقه سه انسانی شده یه رشته ای مد نطرمه اون آخرین قبولی ۲۲۵۵۲ بوده تقریبا ۱۵۰۰ خورده ای رتبه من پایین تره ولی چون فقط به این رشته علاقه دارم میخام اولین الویت بزنمش نمیخام از دستش بدم ظرفتشم خداروشکر افزایش داشته

بنظر شما امیدی هست قبولش شم؟

اسی میدونی دانشنگاه روزانه نوبت دوم چیه؟یه سریا میگن به خاطر نوبت دوم بودنش باید شهریه بدی گیج شدم ک ...

نوبت دوم همون شبانه‌س

شهریه داره

ولی اگه منظورت نیم سال دومه فرق داره