2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق با کیه

317 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من شوهرم ۴ سال پیش خیانت کرد بعد از اون دگ مثل سابق رفتار نمیکنه... اونموقع ها همیشه گل میخرید سوپرایز میکرد مناسبتا... تو این ۴ سال یکبار گوشی خریده تولدم  همون اول یکبارم چند ماه پیش ادکلن خریده... دیشب سالگرد ازدواجمون بود فقط دوتا شاخه گل خرید...هیچ برنامه ای هم نداشت... سگ داره خرج سگ و ماشین میکنه ولی منو میگه ندارم میبینی دستم خالیه...

ماه دگ تولدمه. داشت از برنامه هاش میگفت منم گفتم بیخیال جمع کن واسه تولد من سوپرایزم کن....

برگشته میگه میبینی وضع منو ندارم نمیکنم

همشم میگه اولویتم تویی و ... مثلا ی جا منو میبرع انتظار داره تا سالها چیزی ازش نخام

محبت کلامی و فیزیکی نداره کم پیش میاد بیشتر من میرم سمتش... هیچوقت ازم تعریف نمیکنه نمیدونم شاید تعریفی نیستم 

من پایشم ولی اون... 

تو حرف میگه اولویتم تویی ولی ی کاری کرده حس بی ارزش بودن داشته باشم... 

بنظرم جداشیم بهتره... شاید منم راضیش نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ببین چی میخواد . حتما سیرابش نمیکنی

نمیدونم خودش میگه همه چیت خوبه نیازاشو نمیگه... 

همه جوره پایشم ... رفیقشم ...دگ نمیدونم چیکار کنم 

دکتر رفته بودیم میگفت شوهرت تنوع طلبه  تو ی سری کاراش فهمیدم اصلا سعی نمیکنه منو خوشحال کنه

خب عزیزم تو هم تنوع واسش ایجاد کن

چجوری؟ وقتی تو خودم تغییر ایجاد میکنم ک اصلا تعریفی نمیکنه.. خونه رو هم نمیتونم تغییر بدم 

جایی میخام بریم ن میاره هزار بار واسه روحیش و دل خودم گفتم بریم کافه رستوران خوشش نمیاد قبول نمیکنه... 

وا پس توی چی تنوع طلبی داره . خودت چی گرمی . نکنه گرایش به هنمجنس داره

مثلا ی مدت کیف نمیبره با خودش دوبارع میبره...

مثلا هر سری ی ایده میده ی مدت انجام میده دوباره ولش میکنه دوباره شروع میکنه...

من خودم گرم بودم ی مدته ک راضیم نمیکنه ن از لحاظ جنسی ن عاطفی منم سرد شدم