2777
2789

یعنی من تو هر تاپیکی رفتم که نیاز به مشاوره داشت اینو پیشنهاد دادم چون تجربه ی شخصی خودم بود 

الان دیدم یه کانالی اینو گذاشته 

گفتم بذارم براتون بخونید

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

دوستم یک‌سال درگیر دادگاه و طلاق بود با کلی مشاوره و پا درمیونی بقیه ام زندگیشون برنگشت،

یه روز از خانمش میخواد که باهم‌برن بیرون

تا راجب کوچک‌ترین مسائلی که ناراحتشون کرده صحبت کنن

یه دسته گل و هدیه میگیره براش و میره دنبالش، وقتی صحبت میکنن خانمش از بزرگترین بحث‌ها شروع میکنه به حرف زدن تا جایی که یادش میومده چی ناراحتش کرده بهش میگه

بعد اون روز زندگیشون تغییر کرد

چندباری دوباره باهم بیرون رفتن و بعدش خانمش برگشت.

و زندگیشون خیلی بهتر از قبل شد،

یکی از قول‌ها و شروطی که گذاشتن،این بود: «در هفته یک‌روز

راجع به هر چیزی که ناراحتشون کرده حرف بزنن و حلش کنن»

آدم اگه حرف نزنه؛ دلخوری هاش کم کم رنگ کینه میگیره یه مدت که بگذره، رنگ نفرت میگیره،

و در بد ترین حالت رنگ بی‌تفاوتی و بی‌حسی به آدما رو میگیره..

یه سری حرفا شاید کوچک و بی اهمیت به نظر بیان اما تکرار اون‌ها فاجعه به‌بار میاره...!

✍️ زمان

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روش عالیه

اگه مدت طولانی حرف نزنی از همه چی زده میشی چون حتی یادت نمیاد چی ناراحتت کرده. همش باهم داره عذابت میده و تو حای نمیدونی سر کدومش حالت بده🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همه میدونن مشکل اینه یه سری هستن یا زن یا شوهر رو داخل ادم حساب نمیکنن چ برسه بخوان ناراحتیشو ب حساب ...

همون دیگه باید تو موقعیت مناسب و شرایط آروم بهش بگی عشقم مگه همسر و هم نفس هم نیستیم درسته شریک هم هستیم ولی از اینکه منو تو تصمیم هات شریک نمیکنی ناراحتم

دوست دارم همسرم عشقم بابای بچه هام که این همه بهش اعتماد دارم تو مسائل زندگی دو نفره مون نظر منم بخواد 🥲💋

این روش عالیهاگه مدت طولانی حرف نزنی از همه چی زده میشی چون حتی یادت نمیاد چی ناراحتت کرده. همش باهم ...

متسفانه اکثر خانوم ها دوست دارن حرف بزنن صحبت کنن ولی بلد نیستن از چه دری وارد بشن 

مستقیم با عصبانیت خشونت و تیکه و کنایه و خیلی با بی سیاستی نظرشونو میگن انتقاد میکنن این واقعا فاجعه ست 

مرد رو با زبون نرم کامل میشه تغییرش داد 

این تجربه من از زندگیه که خیلی بهش اعتقاد دارم

سلام گلم میخاستم ببینم بینیتو پیش دکتر احمدی عمل مردی راضی هستی یانه

سلام عزیزم بله راضی ام 

به نظر من به مرداقتداربدیم اونهاهم محبت میکننداقتدارروگاهی بدمعنی میکنندمیگن یعنی هرچی مردگفت بایدقبول کنی ولی درستش اینه اقتداریعنی مردانگی مردتوخونه حفظ بشه چیزی که نردهانیاز حیاتی دارن بهش همون طورکه زن به محبت نیازداره چه زن چه مردانتقاددرفرصت مناسب متاسفانه زنهاالان زیادمغرورشدن بیشترزنهاتوخونه هامقتدرشدن درحالی که هرکس طبق جنسیت وجایگاهش نیازخاص خودش روداره ولی زنهاخیلی گاردمیگیرند ومیگن برابری