2777
2789
عنوان

هیچکس منو دوست نداره🙂

331 بازدید | 40 پست

وقتی منو حتی پدرو مادر خودمم دوس نداره منو مث یه تیکه آشغال میبینن دیگه من نباید از پسر مردم یا دوستام توقع داشته باشم که دوسم داشته باشه

اینو نگفتم که بخواین نصیحت کنید فقط میخوام بمونه به یادگار که از فشار خانواده اگر بلایی سر خودم آوردم این به یادگار ازم تو سایت بمونه

یا اگر ادامه دادم بشه واسم تجربه که هیچوقت فراموش نکنم خانوادمو و توقعی از کسی نداشته باشم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

ما دوست داریم😇

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دوست داریم😇

مطمئنم ‌وقتی باهام حرف بزنی نظرت عوض میشه منو ‌نمیشناسی هنوز من برای هیچکس دوست داشتنی نیستم و خودمم اینو میدونم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
توانسان عاقلی،قسمتت توخانواده.....شده،بایدخودت به فکرخودت باشی،باکشتن درست نمیشه،خانواده های این مدل ...

شاید از عاقلی زیاده که بخام راحت شم از دنیا

حیف که میدونم کلی خانوادم فحشم میدن البته براشون فرق نمیکنه مرده و زندم فقط به فکر آبروشون هستن برا همین کاری نمیکنم 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

ممکنه اشتباه کنی و پدر و مادر و خانوادت نمیتونن دوسِت نداشته باشن.

ولی توقعتو از آدما به حداقل برسون 

انتظار نداشته باش الویت بقیه باشی.

برای خودت ارزش قائل باش و خودتو دوست داشته باش.

و اینقدر بزرگ شو که نیازی به آدمای اطرافت نداشته باشی.

ممکنه اشتباه کنی و پدر و مادر و خانوادت نمیتونن دوسِت نداشته باشن.ولی توقعتو از آدما به حداقل برسون ...

از رفتارشون مشخصه که دوسم ندارن من میگم حتی مرگمم براشون مهم نیست از کسی هم توقعی ندارم چون خودم درونگرام  درست میگید به کسی نیاز ندارم ولی همه حداقل یه نفر تو این دنیا دوسشون داره 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚