کد رو بزنین هدیه میاد هم برای شما هم برای دختر من دقت کنین اگ کد رو نزنین هدیه نمیگیرین.استفاده از این حساب بانکی راحته .بانک سامان و گاملا معتبره.قابل واریز و برداشت هم هست برای بچه هاMKSXZA
بچه کارت میخواد چی کار ؟ حساب باز کردن تو بانکی که چندر غاز داره سود میده. تورم از۵۰٪ هم بیشتره . تو این وضعیت پس انداز یعنی حماقت . بهترین کار اینه که یه نکسو کارت بگیریم که لا اقل اگر ۲۲٪ سود داد بدونیم تورم برای ما شده ۲۸٪ .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه بلو جونیور رو از بازار یا مایکت دانلود میکنی مرحله ب مرحله جلو میری ی مرحله هم کد میخواد ک کد بالارو کپی پیست میکنی .شکل کارت بانکیشم خودت انتخاب میکنی بعد نام نویسی
بچه کارت میخواد چی کار ؟ حساب باز کردن تو بانکی که چندر غاز داره سود میده. تورم از۵۰٪ هم بیشتره . ت ...
نگفتیم همونجا سرمایه گزاری کنه.اتفاقا ب نطر من بهترین سرمایه گزاری برای بچه خرید طلاس.ولی برای کارهای روزانه و خرید خوراکی و حس مستقل دادن ب بچه ها وجود کارت بانکی خالی از لطف نیست.