2777
2789

سلام من سه تا  دكتر رفتم توي ازمايشم anti tpo ab م بالا بود دوتا دكتر گفتن مشكلي براي بارداري نيست فقط بايد تحت نظر باشم ولي يكي منو ترسوند ...ميخوام بدونم كسي مثل من بوده؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
پرکاری داری یا کم کاری؟

هيچ كدوم اينو نميگن بهم توي ازمايش اين مورد انتي تي پي اُ اي بي بالا بود هرچي ميپرسم نميگن

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتي تي پي اُ اي بي م ٢٤٣ بود اون دكتري كه گفت خطرناكه گفت بايد بياد رو ٢ولي بقيه گفتن بايد تخت نظر باشم ولي منع بارداري ندارم

هيچ كدوم اينو نميگن بهم توي ازمايش اين مورد انتي تي پي اُ اي بي بالا بود هرچي ميپرسم نميگن

انتی تی پی او یه بیماری خود ایمنیه 

با قرص برطرف میشه نگران نباش ولی حتما تحت نظر باش

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
سلام به حرف دکترا نباش ..من تیرویید کم کار دارم الانمـ باردارم..داروهامم مرتب میخورم زیر نظر دکتر

به سلامتي عزيزم واقعا؟؟اخه زنه منو خيلي ترسوند ميخوام بدونم واقعا اينطوره اقدام به بارداريمو انجام بدم الكي حرص نخورم 😞😞

انتی تی پی او یه بیماری خود ایمنیه  با قرص برطرف میشه نگران نباش ولی حتما تحت نظر باش

يعني مشكلي براي بارداري نداره ميتونم تحت نظر باشم ديگه؟

سلام به حرف دکترا نباش ..من تیرویید کم کار دارم الانمـ باردارم..داروهامم مرتب میخورم زیر نظر دکتر

عزیزم پس چرا میگی زیر نظردکتر بعد ب این خانم میگی ب حرف دکترانباش؟

اللهم صل علی محمّدوآلِ محمّدوعجِل فرجهم   
آره عزیزم قبلش برو پیش یه دکتر خیلی خووب نظر نهایی اونم بدون..

باشه عزيزم حتما مرسي از راهنماييت گلم😘😘😘😘

عزیزم پس چرا میگی زیر نظردکتر بعد ب این خانم میگی ب حرف دکترانباش؟

اره ديگه راست ميگن به من گفتن كه نبايد اصلا بچه دار شم واسه همين وگرنه درست ميگن

يعني مشكلي براي بارداري نداره ميتونم تحت نظر باشم ديگه؟

قرص بخوری منع بارداری نداری من همین انتی تی پی اوم بالا بود. شما شروع کنی قرص خوردن و اقدام که فردا فوری باردار نمیشی اون دو سه ماهی که رحمت داره اماده میشه واسه بارداری از اون طرف تیروییدتم درست شده. 

ولی از من می شنوی رو تیروییدت رو با روغن زیتون مالش بده تا گرم بشه. زالو درمانی هم برا من جواب داد.  

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون