2777
2789

صد البته و همش دخترداییم که تو دوران عقد باردار شده بود و مثال میزد برام و تهدید میکرد که نزارم کار به اونجا بکشه اما خب خبر نداشت که نامزدم در کل سردمزاجه و اصلا کار به هیچ جا نمیرسه😅

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خداشکر از این رسم و رسومات نداریم من حتی مادرم روش های جلوگیری رو بهم یاد میداد تو عقد

ما هم اصلا چیزی به نام رسم و رسوم نداریم و ۹۰ درصد کسایی که عقد میکنن با همسر عقدیشون میرن مسافرت دوتایی و شب پیش هم میمونن. منتها مامانم واسه این گفتش که همسر آینده ام انگیزه شو واسه گرفتن عروسی از دست نده و خب هیییچ روش جلوگیری ای ۱۰۰ درصد جواب نمیده و همشون خطا دارن .اگه خانمه باردار بشه واسش دردسره مجبوره اصن عروسی نگیره یا خییلی زودتر بگیره و خلاصه برنامه ریزی ها بهم میخوره 

و از طرفی معتقده آدم نباید بذاره همسرآینده اش خیلی زود و راحت به همه چی برسه اینجوری قدر نمیدونه 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

چرا می‌گه؟!

۱) شاید به دلایلی نرفتید سر خونه زندگیتون، خواستگار بعدی میگه عقد بوده و زندگیش تموم شده( خدای نکرده فوت همسر یا طلاق) بعد می بینه شما باکره نیستید و باید ثابت کنید با همسر عقدی خودتون بودید نه کس دیگه

۲) توی دوران عقد مهریه نصفه هست و اگر بخواد جدا بشه میتونه بگه من نکردم و نصف مهریه رو نده

۳) دوران عقد مال آشناییه اگه پشیمون بشید ولی باکره نموندخ باشید باید بسوزید و بسازید

۴) مردی که توی دوران عقد بدون هیچ مسئولیت پذیری بتونه به رابطه کامل برسه انگیزه ش رو برای اینکه زودتر برید سر خونه زندگی خودتون از دست میده و احتمالا دیرتر و بی کیفیت تر عروسی بگیره

۵) از همون روز اول باید نگران باشید باردار نشید قبل از عروسی

۶) من دانشجوی شهر دیگه بودم اون موقع، به شوهرم گفتم دست بهم نزن تا مطمئن باشی کاری نمی کنم ( اون شکاک بود )

...

البته من ۱۵ سال پیش این قواعد رو اهمیت دادم شاید خیلیاش الان زیاد مهم نمونده باشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

اره پسرم قبول میکنه شب نری من نامزدمو با هزاران بحث راضی کردم هفته ای یه شب بمونم انتظار داره هر شب ...

من عمراً مامانم اجازه بده میگه بهش بگو زودتر عروسی بگیره 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ما هم اصلا چیزی به نام رسم و رسوم نداریم و ۹۰ درصد کسایی که عقد میکنن با همسر عقدیشون میرن مسافرت دو ...

من که بعد 10 سال زندگی مشترک باهاش راضیه ام اونم همینطور و دقیفا مثل روز های اول قدرمو میدونه حتی بیشتر 

۱) شاید به دلایلی نرفتید سر خونه زندگیتون، خواستگار بعدی میگه عقد بوده و زندگیش تموم شده( خدای نکرده ...

در رابطه با مورد دوم فکر کنم اشتباه نوشتینا 

خانمی که بخواد طلاق بگیره اگه باکره نباشه و همسرش رابطه برقرار کرده باشه مهریه کامل تعلق میگیره و اگه باکره باشه مهریه نصف میشه