2777
2789
بیشترتوضیح میدین؟ نکنه نمیخواستن عروسی بگیرن

رفتن حرم عقد کردن که هیچی ولی عقدی که سالن گرفتن ایناا ... 

بعد مراسم خانوادم براشون هتل رزرو کرده بود رفتن اونجا شب موندن عروسیشون نزدیک یه سال بعدش بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتن حرم عقد کردن که هیچی ولی عقدی که سالن گرفتن ایناا ... بعد مراسم خانوادم براشون هتل رزرو کرده بو ...

نشنیدم تاحالا نکنه پدر مادرت خیلی دامادتون رو دوست دارن

در رابطه با مورد دوم فکر کنم اشتباه نوشتینا خانمی که بخواد طلاق بگیره اگه باکره نباشه و همسرش رابطه ...

من شنیدم دوران عقد مهریه نصف هست

میدونمم ربطی به باکره بودن داره

حالا اینکه کسی توی دوران عقد رابطه برقرار کنه و بخواد ثابت کنه باکره نیست که مهریه بگیره می فرستن معاینه یعنی ؟

و اینکه توی پروسه طلاق مخصوصا وقتی چند وقت از برقراری رابطه گذشته باشه، ممکنه آقا بگه من نکردم خودش باکره نبوده و مهریه رو نده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بله سال پیش عروسی کردن ‌چی بگم

ببخشید برای این پرسیدم که خودم اصلن دامادم دوست ندارم چون قیافع نداره و شغلش هم مورد پسندمن نبود فک میکنم اگه خوشگل بود حداقل شاید دوسش داشتم😞

من شنیدم دوران عقد مهریه نصف هستمیدونمم ربطی به باکره بودن دارهحالا اینکه کسی توی دوران عقد رابطه بر ...

خب برای همینه که میرن نامه سلامت میگیرن قبل عقد

ببخشید برای این پرسیدم که خودم اصلن دامادم دوست ندارم چون قیافع نداره و شغلش هم مورد پسندمن نبود فک ...

نه به شخصیته به خدا اینقدر این ادم با شخصیت و مهربوونه تو دل همه خودشووو جا کرده 

رفتاراش خیلی خوبه ...

من شنیدم دوران عقد مهریه نصف هستمیدونمم ربطی به باکره بودن دارهحالا اینکه کسی توی دوران عقد رابطه بر ...

نصف بودن مهریه ربطی به دوران عقد نداره 

مهریه فقط و فقط در صورتی نصف میشه که زن و شوهر رابطه زناشویی برقرار نکرده باشن و دختر باکره باشه(عین آیه قرآنه /سوره بقره آیه ۲۳۷) و برای اثبات باکرگی هم احتمالا میفرستن پزشکی قانونی

حتی اگه عروسی هم بگیرن و تو یه خونه زندگی کنن اما رابطه کامل برقرار نکنن و بعدش بخوان طلاق بگیرن و زن باکره باشه مهریه نصف میشه 

و بالعکس اگه دختر و پسری تو دوران عقد رابطه کامل داشته باشن و دختر باکرگیش رو از دست داده باشه و بخوان طلاق بگیرن ، پسر موظفه مهریه کامل پرداخت کنه 

و مردی هم که تو دادگاه دبّه دربیاره بگه من باکرگی همسرمو از بین نبردم بلکه کار شخص دیگه ای بوده قاضی به همین راحتیا قبول نمیکنه که نیاز به چندتا شاهد و کلی سند و مدرک هست 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺