2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگزما با پماد هیدروکورتیزون خوب میشه

البته الوئه ورا هم تاثیر خوبی داره

همیشه لبتو با روغن زیتون یا نارگیل چرب نگه دار

بالم لب چیزی سراغ ندارم برا اگزماخوب باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من دارم هر موقع رژ بزنم بیاد فقط با بالم لب با کیفیت یا کرم ثمین خوب میشع دستامم داره خیلی درد بدیه 

شما ب چی حساسیت دارین.؟ 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

من اگزما لب نه بدن دارم دائما باید بدنم رو چرب کنم و از مواد شوینده خیلی استفاده نکنم چون خیلی بدترش می کنه. 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

من اطراف بینیم دارم 

کرم میزنم میره باز برمیگرده 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من دارم هر موقع رژ بزنم بیاد فقط با بالم لب با کیفیت یا کرم ثمین خوب میشع دستامم داره خیلی درد بدیه ...

اخه لب خيلي عجيبه من يهويي اينطوري شد اول كه التهاب داشت بعد خشك شد هي پوسته پوسته ميشد رفتم دكتر گفت اگزماست منم رژ ميزنم ميريزه بيرون حالا رژ گياهي سفارش دادم ببينم چطوره شما لب تون چه شكلي ميشع

چي ميزني

یه کرم از داروخونه گرفتم ،دوستم معرفی کرد برای دستام ک داغون شده بود بخاطر شوینده ها .. منم ب بینیم میزنم ..

کرم نرم کننده ثمین ، برای پوست های خشک و اسیب دیده ست

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه لب خيلي عجيبه من يهويي اينطوري شد اول كه التهاب داشت بعد خشك شد هي پوسته پوسته ميشد رفتم دكتر گف ...

لب بالام و اطراف دهانم جوش ریز قرمز میزنه و میسوزه و خشک میشه خیلی اذیت میشم 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید.