2777
2789
عنوان

انتخاب رشته تجربی لطفا بیاید

259 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی که سه رقمی شده باشه همین انتخاب رشته کافیه یا ممکنه ی اتفاقی بیوفته اینارو قبول نشه؟؟ هر ۱۵۰ تا رو پر کنه؟ و اینکه ترتیبش درسته؟؟کدوم دانشگاه بالاتره بعد تهران؟؟

پزشکی تهران نیمسال اول و دوم

پزشکی بهشتی نیمسال اول و دوم

پزشکی ایران

پزشکی اصفهان

پزشکی شیراز 

پزشکی تبریز

پزشکی مشهد 

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره. پر کن. هیچی غیر ممکن نیست توی سرزمین

جدا؟؟؟ یعنی ممکنه اینارو نیارم؟ بعد اینا بر اساس تیپ بندی دانشگاه ها پر کنم بعدش رشته ها مثلا همه پزشکی هارو بزنم بعد دندون و دارو ؟

عزیزم من باشم بین تهران و ایران و بهشتی همه رو نیمسال اول میزنم بعد نیمسال دوم 

چون ترجیحم اینه که مهر دانشگاه برم  

باز نظر خودت مهمه اگه واقعا دوس داری تهران بخونی نیمسال دومشو پشت سر اولی بزن 

عزیزم ته لیستت چند تا فیزیوتراپی و اینا ام بزار برای محکم کاریولی انشالله قبولی

وای اخه جز پزشکی به هیچی علاقه ندارم... همه رو پزشکی بزنم چی؟ یعنی بر اساس تیپ بندی دانشگاه ها بزنم بعد برم رشته های دیگ مثل فیزیو دارو دندان

جدا؟؟؟ یعنی ممکنه اینارو نیارم؟ بعد اینا بر اساس تیپ بندی دانشگاه ها پر کنم بعدش رشته ها مثلا همه پز ...

اره . پارسالو مگه ندیدی؟؟؟ موقع اعلام نتایج انتخاب رشته منظورمه.  بزن تا یه وقت ضرر نکنی. بر اساس علاقه ت بزن. کدوم دانشگاه بیشتر دوس داری

وای اخه جز پزشکی به هیچی علاقه ندارم... همه رو پزشکی بزنم چی؟ یعنی بر اساس تیپ بندی دانشگاه ها بزنم ...

عزیزم انشااللع موفق باشی 

ی سوال میتونم بپرسم خییلی خوندی ؟؟

نمرات نهایی خییلی خوب بود؟

مدرسه هم میرفتی ؟؟؟

عزیزم من باشم بین تهران و ایران و بهشتی همه رو نیمسال اول میزنم بعد نیمسال دوم چون ترجیحم اینه که مه ...

واقعا ؟؟ اخه میدونی من براساس سطح علمی و تیپ بندی دانشگاه ها نگاه کردم بعد مشاوره میگه خیلی فرقه بین پزشکی بهشتی و دانشگاه ایران یعنی نیمسال دوم بهشتی ارزش بیشترس داره ولی من خودن با شما موافقم.. اصلا نمیخوام بهمن بیوفته گیج شدم خیلی 🥲

اره . پارسالو مگه ندیدی؟؟؟ موقع اعلام نتایج انتخاب رشته منظورمه. بزن تا یه وقت ضرر نکنی. بر اساس عل ...

اره یکی از فامیلای دور ماهم ۹۹ کنکور تجربی داد رتبه ۲۰۰ شد انتخاب رشته ش بد بود دارو بهشتی اورد😑

من برام فرق نداره زیاد بیشتر اصفهان و شیراز و خیلی دوست دارم🥲 مهم اینه تیپ یک باشه 

عزیزم انشااللع موفق باشی ی سوال میتونم بپرسم خییلی خوندی ؟؟نمرات نهایی خییلی خوب بود؟مدرسه هم میرفتی ...

مرسی فداتشم ❤️

اره خیلی خوندم عزیزم ... من اصلا نظام قدیم انسانی بودم تجربی نبودم مدرسه برم خرداد تطبیق زدم اره خوب بود 

اراک و گیلان و بقیه رم بزن پزشکیاشو.

اره منم میگم بزنم بهتره فقط پزشکی هارو بزنم نه؟ دیگ قبول که میشم یکیشو😭😑 تیپ سه رو نمیزنم...