میگم چطور اینجوریه مثلا من میبینم طرف میگه من الان ۳ ساله با فلانیم بعضیا ۵ سال و بیشتر رازش چیه چطور پایدار میمونن واسم سواله جدی اصلا اینا رو از کجا پیدا میکنن که پایدار میمونن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خدم 3ساله ت رابطم.این ک هردوطرف هم دیه رو دوس داشته باشن و اینکه زیاد رو ندی ب پسره صمیمی باشی ولی مثلا دوماه سه ماه یه بار ببنی یا سالی یه بار عکس خاس همون لحظه ندی و بش احترام بزاری هرچیم شد نگی بش ت رابطه یه چیزی اذیتت کرد با منطق توضیح بدی قهرنکنی
رابطه ما ۳ ساله هست الان عقدیم ۲سال دوره اشناییمون بود خیلیم عاشقیم ولی تو این ۳ سال ی روز در میون دعوا کردیم
فک کنم رمزش این باشه ک بدونی بحث و دعوا پیش میاد ولی انقد ب طرفت ارزش قائل باشی ک تلاشتو بکنی هر جور شده مشکلو برطرف کنی حرف بزنی گوش کنی درک کنی و لجبازی و غرور ب خرج ندی ببخشی بگزری کوتاه بیای بعضی وقتا