2777
2789

میگم چطور اینجوریه مثلا من میبینم طرف میگه من الان ۳ ساله با فلانیم بعضیا ۵ سال و بیشتر رازش چیه چطور پایدار میمونن واسم سواله جدی اصلا اینا رو از کجا پیدا میکنن که پایدار میمونن

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر دعوا می کننن بحث می کنن تو همین سه سال پنج سال اینقدر کات می کنن ک میشه سه سال پنج سال 

منو نامزدم دو ساله باهمیم اینقدر دعوا بحث می کنیم مثل تام جری😐😂

هیچ وقت گول ظاهر رابطه دیگران نخور چون اونی ک نشون میده نیس

من خدم 3ساله ت رابطم.این ک هردوطرف هم دیه رو دوس داشته باشن و اینکه زیاد رو ندی ب پسره صمیمی باشی ولی مثلا دوماه سه ماه یه بار ببنی یا سالی یه بار عکس خاس همون لحظه ندی و بش احترام بزاری هرچیم شد نگی بش ت رابطه یه چیزی اذیتت کرد با منطق توضیح بدی قهرنکنی

من خدم 3ساله ت رابطم.این ک هردوطرف هم دیه رو دوس داشته باشن و اینکه زیاد رو ندی ب پسره صمیمی باشی ول ...

خب اینکه دوستت داشته باشه از کجا پیدا میشه الان اکثرا لاشی شدن😂😂

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اینقدر دعوا می کننن بحث می کنن تو همین سه سال پنج سال اینقدر کات می کنن ک میشه سه سال پنج سال منو نا ...

بمونین پایدار🫀✨ ولی درکل پیدا کردن آدم درست سخته

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

رابطه ما ۳ ساله هست الان عقدیم ۲سال دوره اشناییمون بود خیلیم عاشقیم ولی تو این ۳ سال ی‌ روز در میون دعوا کردیم 

فک کنم رمزش این باشه ک بدونی بحث و دعوا پیش میاد ولی انقد ب طرفت ارزش قائل باشی ک تلاشتو بکنی هر جور شده مشکلو برطرف کنی حرف بزنی گوش کنی درک کنی و لجبازی و غرور ب خرج ندی ببخشی بگزری کوتاه بیای بعضی وقتا 

رابطه ما ۳ ساله هست الان عقدیم ۲سال دوره اشناییمون بود خیلیم عاشقیم ولی تو این ۳ سال ی‌ روز در میون ...

پایدار باشین عزیزم🫀✨

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚