2777
2789
ما داشتیم بعد یک مدت پرتش کردیم ت آشغالی

چرا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ب تنهایی نمیشه باید جارو برقی هم کناش داشته باشی من مهمون زیاد که داشته باشه بچها تخمه و اینا اشغال زیاد بریزن با جارو برقیم جمع میکنم 

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
ولی ب تنهایی نمیشه باید جارو برقی هم کناش داشته باشی من مهمون زیاد که داشته باشه بچها تخمه و اینا اش ...

بلههه برای خورده ریز چون بچه دارم دائم جاروبرقی دستمه دست درد گرفتم

چی هست مارکش؟

بلک اند دکر 

من ازش راضی ام ۸ماهی هست خریدم دوبار کامل خونه رو جارو میکنم بعد میزارم رو پایه شارژ میگیره خونمونم نسبتا بزرگه

اگه درست ازش استفاده کنی هیچوقت خراب نمیشه دوسالم ضمانت داره

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

برند شیائومی خریدم روز دوم هیچ وقت روشن نشد. بعد یک بوش رده متوسط خریدم و دیگه جاروبرقی معمولی استفاده نمی کنم. من که راضیم.

به درستی انتخاب نکنی یک چیز بی قدرت و به درد نخور میشه. بهتره پول دور ریخته نشه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕