2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کمک

68 بازدید | 12 پست

سلام دوستان با تراز هفت هزارو نهصد

و رتبه سیزده هزار میشه اتاق عمل و هوشبری دولتی بزنم؟امکان قبولی هست؟

احساس میکنم رتبه هارو داغون دادن

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم استانی؟کدوم منطقه ای؟از انتخاب رشته سنجش و انتخاب رشته قلم چی استفاده کن ببین چی میاد برات

همدان منطقه ۳ هستم

درسته انتخاب رشته قلنچی؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
اها پس خیلی احتمالش کمه ولی تو کلا میتونی اوایلو خوشبینانه پر کنی🌱بعد اگه معدلت خوبه گاهی با شرط مع ...

چرا منطقه ۲ نسبت به سه رتبه های بدتر رو بهتر برمیداره؟

همدان منطقه ۳ هستمدرسته انتخاب رشته قلنچی؟

ببین من پارسال انتخاب رشته کردم

برا من اینجوری بود ک مثلا از بین اونایی ک واقع بینانه بود،قبول شدم‌. ولی یکی از کد رشته هایی ک زدم و واقع بینانه هم بود ک قبول شم، قبول نشدم 

چون کلا سال ب سال تغییر میکنه مثلا تا سال های قبل خیلی سمت فیزیو تراپی نمیرفتن ولی پارسال با رتبه ای ک میتونستن پزشکی قبول شن، میرفتن فیزیو و شانس قبولی بقیه رو میاوردن پایین

چرا منطقه ۲ نسبت به سه رتبه های بدتر رو بهتر برمیداره؟

ببین منطقه سه شرکت کننده کمتری داری پس 13هزار منطقه دو بهتر از سه هست یعنی تو جمعیت بیشتری رتبه بهتری اورده و کلا تو خودت بری رتبه کشوریتو با رتبه کشوری منطقه دویی که رتبش 13هزاره مقایسه کنی میبینی رتبه کشوری اون بهتره بنابراین خب قبولی بهتری هم میده

ببین منطقه سه شرکت کننده کمتری داری پس 13هزار منطقه دو بهتر از سه هست یعنی تو جمعیت بیشتری رتبه بهتر ...

اها ممنون عزیزم

فقط یه سوال مثلا اردبیل رشته اتاق عمل رو با رتبه ۱۵ هزار منطقه سه پارسال برداشته

تبریز هم با رتبه ۱۴ هزار منطقه۳ 

ولی همدان با رتبه ۱۲ هزار منطقه سه

بنظرت اینطوری من شانس قبولی دارم؟

حالا اول همدان رو بزنم یا اردبیل و تبریز؟

اها ممنون عزیزمفقط یه سوال مثلا اردبیل رشته اتاق عمل رو با رتبه ۱۵ هزار منطقه سه پارسال برداشتهتبریز ...

ببین بومی سازی چون مطرحه این تفاوت رتبه ها هم هست هر سه رو بزن منطقه خودتو اول بزن بعد اونا رو البته چندان فرقیم نداره