2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دانشگاه پیام نور

388 بازدید | 10 پست

دوستان لطفاً هرکسی انتخاب رشته کرده قبلا یا الان بیاد من کنکور دادم و الان میخام رشته های با سابقه تحصیلی پیام نور برم اول اینکه کارت اعتباری سابقه تحصیلی رو لازمه بگیرم یا همون کارت علاقه کندی ب پیام نور کافیه؟و سوال دوم اینکه من هدفم اولویت اولمه بنظرتون مجاز میشم؟

خدایا کمکم کن ب چیزایی ک میخام برسم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت اعتباری از کجا باید بگیری ؟ پس چرا من هیچی بلو نیستم عزیزم سایتش باز شده ؟ اگه معدلت خوب باشه ا ...

من دوتا دیپلم تجربی و انسانی دارم و از طریق  انسانی میخام ثبت نام کنم ک معدل کتبی ملاک و معدل کتبیم ۱۳/۹۰ولی تجربی معدل کل فک کنم کاش میشد معدل کل باشه

من دوتا دیپلم تجربی و انسانی دارم و از طریق انسانی میخام ثبت نام کنم ک معدل کتبی ملاک و معدل کتبیم ...

ایکجوری بستگی به رشته ای ک میخوای برین بستگی داره باید ببینی زیرمجموعه کدوم رشته‌س که با اون معدل ثبت نام کنی 

ایکجوری بستگی به رشته ای ک میخوای برین بستگی داره باید ببینی زیرمجموعه کدوم رشته‌س که با اون معدل ثب ...

خب زیر مجموعه انسانی