من جارو برقی دارم و لی جاروشارژی ندارم بعضیها میگن جاروشارژی نگیر جاروی سیم دار مدل جاروشارژی بگیر موندم چ کار کنم؟ مبلم رنگش تیرست چیزی میریزه گفتم جاروشارژی سبک تره راحتترم حالا نظراتون و درمورد جاروی شارژی میخواستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هردوش رو داشتم، شارژی یعد یه مدت باتریش ضعیف میشه، مکشش کم میشه
سیم دار راحتی، نگران باتری نیستی
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
اره، خودمم خیلی تحقیق کردم البته اون شارژی کادو بود برام که همون سال اول ازدواجم انداختم دور