2777
2789

من خودم یه همسایه داشتیم دختراشون همه چادری بودن و با حجاب طوری بودن که حتی توی خونه هم روسری حتما سرشون بود لباسهای خیلی کوتاشون تا زیر زانو بود 

حتی شبا موقع خواب هم روسری سرشون بود من یه شب مادر پدرم رفته بودن جمکران رفتم خونه اینا آقا نصف شبی دخترش پاشد دید روسری اش از سرش افتاده خواب‌آلود روسری شو گذاشت روسرش و درستش کرد آخرش هم یه سنجاق زد که دیگه نیفته 

دختر این خونواده تازه نامزد شده بود ما رو هم دعوت کردن وقتی رفتیم دیدیم خواهرای عروس حتی توی مراسم‌های خواهرشون روسریاشون رو بر نداشتن عروس هم خودشو از این حجابی ها درست کرده بود که شال می‌ذارن سرش

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

به نظرتون زیادی سختش نکرده بودن؟

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که شما دیدی از اون طرف بوم افتاده بوده و از حکم خدا جلوتر زده بوده . با افتخار خانواده خودم که محجبه ایم و معتدل .جلوی نامحرم حجاب کامل داریم جلوی محارم و مجالس زنانه هم زیبا و اراسته میگردیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چه بی مزه بودن خدایی 

هر چیزی از حد و حدودش فراتر بره مضحک میشه 

من دوستم با حجاب ترینه موقع رانندگی و تو هر شرایطی بیرون از خونه باشه امکان نداره چادرشو دربیاره 

ولی تو منزل خودش و جمع خانم ها بسیار شیک و به روز لباس میپوشه و رفتار میکنه

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

اینا دیگ خیلی مسخرن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

در این حد ندیدم 

اما یه دوست داشتم باباش تعصبی بود اگر دفترش عکس دختر داشت رو لباسش اتیکت میزد 

یا عروسکاشو هم با حجاب میکردن براش یکوقت زشت نباشه 

یه بار دخترم کوجیک بود دامنش کوتاه بود پاهاش بیرون بود  نشست پیش خانومه خانومه هی مواطب بود دامن دختر من نره بالا زشت نباشه تو جمع حالا دخترم 2سالش بود زیر دامنش شرت عینکی داشت دامنشم تا رو زانو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من یه خانواده دیدم دوتا پسرشون تا اخر دکمه های یقه شون بسته بود و یه دختر کوچولو حدودا شیش هفت ساله داشتن چادر سرش بود😑 خیلی حس بدی بهشون پیدا کردم نمیدونمم چرا

یکی سر پا موند و رسید:)

یه نفر میشناسم پدرش تاجر پارچست فک کنم🤔 وضع مالی توووپ اینا حتی رنگ پارکم ندیدن حتی رنگ کوچه شونم ندیدن میگن وای زشته کدوم زنی میره تو پارک بشینه اصلا پارک چی هست 

بازارم اصلاااا فقط تو خونن مسافرت و تفریحشون شهرهای زیارتیه 

پدرشون جینی لباس میخره میاره خونه بین خودشون تقسیم‌میکنه 

نونوا نون میاره در خونشون تحویل میده 

کلاااا هرچیزی بخوان عمده ای میخرن تقسیم میکنن یا میرن در خونشون 

همیشه هم با روبنده و....

اینا احتمالا بازیگر صدا و سیما بودن

خخخ مامانش از اتاق بغلی باباش رو کاناپه که باردار شده😂

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی