2777
2789

ما نازایی داریم

چندین ساله درگیر اقدام و دارو و دکتریم و بی نتیجه دریغ از فرشته کوچولو

چندین ساله تا یادم میاد هر چی حقوق میگیره شوهرم خرج دکتر و دارو میشه حالا دیگه از عوارض داروهای ای وی اف رو بدنم هیچی نمیگم ولی تا یادمه بقیه اطرافم مسافرت رفتن خوردن پوشیدن تفریح کردن من یا درگیر دکتر رفتن بودم یا شوهرم هی بیکار میشد و در به در کار پیدا کردن واسه هزینه دکتر از خورد و خوراک و تفریح و لباسمون میزنیم همیشه

امروز با دوستم داشتیم حرف میزدیم بهش گفتم اره خستم از این همه هزینه برا دکتر و دریغ از نتیجه برگشت گفت من اگه قرار بود همش برم دکتر زیاد خرج میزاشت رو دستم ولی همیشه میگم به بدنم قوی باید بار بیای خب من الان چجور به بدنم بگم قوی بار بیا قوی حامله شو انگار من خوشم میا همش برم دکتر و هر چی پول درمیاریم تقدیم دکتر و داروخونه کنم🙁

واقعا هیچکی نمیتونه شرایط بچه های ای وی اف و نازایی رو درک کنه جز خودمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه نوزاد ک مادر ندارن و فرشتن میشه اونارو ب سرپرستی گرفت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

سلام عنوانت خیلی بد بهم بر خورد اومدم دعوات کنم که متن رو خوندم و متاسفانه ما هم بچه دار نمیشیم در انتظار بچه هستم درکت کردم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه چیزی بگم؟

قانونی هست به اسم رهایی

۶ماه این موضوع رو رها کن

برو سفر اصلا فکر باردادی رو از سرت بیرون کن

خیلیا وقتی کلا بیخیالش شدن باردار شدن

همین استرس واینا هم مانع بارداری میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم ۱۰ساله درگیرشم

امسال به خودم قول دادم مرحله اخر ای وی اف رو برم اگه خدا نخواست قیدش رو بزنم

هم عمرم رفته هم پولم هم اعصاب و روان ندارم از دست حرفای مردم

امام رضا رو قسم دادم به جان جوادش

پیش خدا واسطه بشه دل مارو هم شاد کنه

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

من چیزی بلد نیستم

ولی به نظرم ی مدت به بدنتون استراحت بدید و فقط چیزای مقوی بخورد و گردش برید و خوب بپوشید و از استرس نازاییتون خارج بشید،فقط به خودتون اهمیت بدید.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

مردم اینجوری هستن تاتواون شرایط قرارنکیرن محاله طرف مقابل رودرک کنن واسه منم زیادپیش اومده توشرایطی بودم ولی سرزنش شدم آدمهای سمی روبزارکنارورزش روجدی بگیرسعی کن دیگه به بچه دار شدن فکرنکنی عادی باش اینجوری شانس بالاتری داری تا اینکه ذهنت همش درگیرباشه

شاید قسمتت نیس عزیزم

چرا بیخیال نمیشی؟

شاید حکمت خدا در این باشه

بی خیال بچه و دارو شو یکسال برو مسافرت و باشگاه و تفریح

شاید خدا بهت داد

گاهی باید رها کنیم تا به دست بیاریم

داستان یوسف پیامبرو که میدونی؟

بعد سی سال چشم انتظاری تازه یعقوب فهمید باید از یوسفش دل بکنه تا به دستش بیاره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️