پاییزرویایی مدیر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 عنوان نون پنیر سبزی نذری | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 37 پست امروز عصر میخوام نون پنیر نذری ببرم امام زادهبه نظرتون نون لواش بهتره یا نون ساندویچی کوچیک؟پنیر رو تکه ای بگذارم یا بمالم روی نون؟برای حاجت روایی همه شما دعا میکنم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم 1403/06/14 | 08:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 قبول باشهمنم دعا کن حتما عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 نون ساندوچ کوچیک خوشمزه س .قبول باشه ممنون عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 لواشکامل بمالید روی نون مرسی عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 لواش بهتره بمال رو نون سبزی خوردن به به دلم خواست قبول باشه ❤️ کاش همشهری بودیم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16255 لواشبه صورت تكه ايخدا و امام رضا جان قبول كنن ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 نون ساندویج پنیر تیکه اگه داشتی گوجه هم بزار مرسی عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 لواشبه صورت تكه ايخدا و امام رضا جان قبول كنن مرسی عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 با نون لواش بهتر میشه لقمه درست کرد . مثل سنگگ بیاتم نمیشه . قبول باشهبرای منم دعا کن همین ماه انتقا ... مرسی عزیزمامیدوارم کار انتقالی شما انجام بشه به سرعت وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 اصولا لواش تو پاکت کوچک پنیر پاکت متوسطه سبزی برا من فائزه دعا کن تو دلیم سالم باشه قبول باشه عزیزم مرسی عزیزمسلامت باشه انشالله وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 میشه برا دل غمگین منم دعا کنی ؟؟تاپیک آخرم هست برا رفع مشکلم شادی قسمتت باشه انشالله وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
banooyeparsi عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 24039 خوشبحالت قبول باشه، تو رو خدا برا من دعا کن فدات شم خدایا به تو توکل کردم😍♥️
محیط_زیست عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 4795 پنیر رو کامل بزار بمالی حالت موندگی میگیره با اینکه زحمتش واست زیاد میشه و خوشمزه تر میشه اما ممکنه کسی دلش برنداره
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 خوشبحالت قبول باشه، تو رو خدا برا من دعا کن فدات شم حتما دعا میکنم حاجت روا بشب وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 پنیر رو کامل بزار بمالی حالت موندگی میگیره با اینکه زحمتش واست زیاد میشه و خوشمزه تر میشه اما ممکنه ... حتما عزیزم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم