من ۲۴ سالمه و دوس پسرم ۲۵ و سه ماهه که اومده خواستگاریم تو مراحل اشنایی هستیم مشورت میخواستم ازتون ایشون سربازیشو رفته دانشجوی ارشد رشته حقوقه بسیار هم زیبا و قد بلند و همه چی تمومه خونه داره ماشین داره شغل پر درامدیم داره اما ایراداتیم داره 😂 بسیار بیخیاله ینی دنیا هیچ ارزشی براش نداره همیشه خندونه و فکر خوش گذرونیه تا لنگ ظهر خوابه بیکار بیکار تنبل شاید بگید پولش از کجا میاد درامدش خوبه ها ولی اصلا کار نمیکنه نزدیک به ۱/۵ میلیارد پول تو چنتا بانک گذاشته و تو طرح های مختلف بانک شرکت کرده و بسیار اعتبار کسب کرده با سپرده گذاریاش هر ماه ۳ تا ۴ تا وام ۱٠٠ میلیونی بهش میدن اینم وام هارو میفروشه به افرادی که نیاز دارن و اصلا زحمتیم نمیکشه فقط میره امضا میزنه میاد ماهی ۱٠٠ _ ۱۲٠ میلیون رو درامد داره و نه اجاره خونه میده نه کرایه ماشین همش واسه خودش 😂 ولخرج و لارجه هر چی خواستم نه نیاورده میگم اخه کارت چی میگه برنامه ای ندارم من شادم و زندگی خوبی دارم میخوام تورم با خودم شریک کنم البته در اینده میخواد شغلی داشته باشه مناسب با رشته اش ولی الان برنامه نداره خلاصه همین این بیکاری و بی عاری و تنبلیش کمی اذیت کننده اس ولی همه چیش عالیه دیگه به نظرتون قبول کنم؟ 😂