2777
2789
عنوان

بی روح✨

99 بازدید | 16 پست

بچه ها میشه کمک کنید فقط بگید آیا برا شما وجود داره من الکی ذهن خودم دچار مشکل میکنم مثلا فکر میکنم یه هیولا تو ذهنم نمیزارع کاری کنم نمیزارع درس ک کار مورد علاقه ام نمیزارع بخونم یعنی دارم نابود میشم خیلی استرس کشیدم جوش زدم وای نمی‌دونم راه حلش چیه آیا فقط برا منه من نمیتونم دهنمو کنترل کنم راه حل بهم بگید😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی ؟واضح تر بگو ؟منظورت اینه ذهنت مدام در حال وراجی و حرف زدنه؟

یعنی فکر میکنم یه چیز مانند هیولا تو ذهنمه تا بخوام کاری کنم نمیزارع مثلا میگه تو نمیتونی درس بخونی🤦🏾‍♀️هر ساعت دارم بهش فکر میکنم اینقدر بهش فکر کردم ک مسلط به ذهن شدم سال کنکورم مشاورم نمیدونه ولی من نمیتونم ذهنم کنترل کنم کلا فکر میکنم ساکن ذهنم هیچ کس اینجور نیس فقط منم نمی‌دونم چکار کنم😭

عزیزم اون هیولاخود ذهنه و ذهن بزرگترین دشمن انسانه و اگه رهاش کنی همچنان میبافه و کارش تولید افکار هست و ۹۹ درصدشون هم منفیه 

شما باید یاد بگیری کنترل ذهنت رو دست بگیری و به افکارت توجه نکنی و فقط افکارت رو مثل یه عکس مشاهده کنی و ردشون کنی و درگیرشون نشی

فقط و فقط با مدیتیشن هرروزه و مستمر میتونی یاد بگیری چطور ذهنت رو کنترل کنی 

عزیزم اون هیولاخود ذهنه و ذهن بزرگترین دشمن انسانه و اگه رهاش کنی همچنان میبافه و کارش تولید افکار ه ...

یعنی این فکرم خیلی چرته ؟ یعنی میشه ذهنم کنترل کنم حتی بهش فکر نکنم ؟ 🥺

یعنی این فکرم خیلی چرته ؟ یعنی میشه ذهنم کنترل کنم حتی بهش فکر نکنم ؟ 🥺

ببین عزیزم ذهن آگاهی یه چیزیه که برای هر انسانی خیلی مهمه که درباره اش بخونه و به درک برسه 

کار ذهن تولید افکار هست و ذهن هر انسان روزانه بالغ بر ۶۰ هزار فکر تولید می‌کنه که ۹۵ درصدش بیهوده و پوچ و منفی هست و شما با مدیتیشن یاد میگیری به اون ۹۵ درصد توجه نکنی و وقتی توجه نکنی و درگیرش نشی مثل یه عکس رد میشه و می‌ره 

شما یا نشخوار فکری داری و یا وسواس فکری 

حتما حتما مدیتیشن رو تو برنامه ات بذار و هرروز حتما انجام بده تا یاد بگیری چطور توجهت رو از افکار منفی و پوچ بگیری 

ببین عزیزم ذهن آگاهی یه چیزیه که برای هر انسانی خیلی مهمه که درباره اش بخونه و به درک برسه کار ذهن ت ...

مثلا داخل همین نی نی سایت دیدم یه خانومی همینجور موضوعی مثل من براش پیش اومده بود اونم همینجور بودم مثلا با خودم فکر میکردم یکی مثل منم هست پس وقتی برای اون به وجود آمده برا منم هست هیچ وقتم نمیره😭🤦🏾‍♀️

یعنی همین فایلها صوتی درمورد افکار چطوری کنترل کنیم گوش کنم ؟

نه ،تمرین ذهنیه 

سرچ کن و در موردش بخون  متوجه میشی ،ولی حتما انجامش بده ،شاید اوایلش نتونی تمرکز کنی چون ذهنت شلوغه ولی ادامه بده تا یاد بگیری و کنترل افکارت رو دست بگیری