2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب خیلی مهربون شده

3074 بازدید | 78 پست

البته همیشه در حالت عادی باهام  مهربونه ، از دیشب که فک میکنه ماشینمو دزد برده خیلی خیلی مهربون تر شده و دورم میچرخه و همش میگه غصه نخور پیدا میشه ، کلی هم برام زحمت کشیده رفته خیابونا  رو خودش گشته بلکه ردی پیدا کنه .... آخه دلم میسوزه براش گاهی عذاب وجدان میاد سراغم که چرا بهش دروغ گفتم ولی خب وقتی به کل قضیه نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که بهترین کار رو کردم .... دیگه کاری که کردم باید تا آخرش برم  نمیدونم چرا اینقد نسبت به مرد جماعت سنگ دلم میخاد حتی شوهرم باشه فک میکنم اثرات  شکستیه که تو ازدواج اولم داشتم ... بنظر من هیچ مردی لیاقت فداکاری ما زن هارو نداره فقط باید به اندازه ای که برامون هزینه می‌کنن ماهم دل بدیم بیشتر از این حماقته  ... البته این نظر شخصی منه ...با بخش آخر حرفم موافقین ؟  ( مربوط به تایپک قبل )

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خوندم جریانت رو الان رفتی کلانتری؟چیشد؟

پنجشنبه باید برم  بخاطر تعطیلات کارم راه نیفتاد

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

تعریف کن موصوعرو ،بیا دلت برای مرد نسوخت چجوری دورت میگرده حالا دلت براش بسوزه انقدر عذابت میده ،بخاطر همینه قدیمای میگن دلت برای هیچ مردی نسوزه وگرنه دل خودت میسوزه 

پ تو فقط پولکی اندازه پولش محبت می‌کنی دوست داشتن وجود نداره

چرا دوسش دارم میگم فداکاری بیش از حد خوب نیست وگرنه دوسش دارم که زندگی میکنم براش آشپزی میکنم  تمکین میکنم محبت میکنم  من اگه کسی رو دوس نداشته باشم یه لیوان آبم دستش نمیدم....

به نظرم واسه آدمی باید ۱۰۰ بود که صدشو برات گذاشته باشه الان روابط توش ارباب برده ای تعریف شده

احسن

تعریف کن موصوعرو ،بیا دلت برای مرد نسوخت چجوری دورت میگرده حالا دلت براش بسوزه انقدر عذابت میده ،بخا ...

آره قدیمی ها خیلی حرفاشون درسته

اسی تاپیکتو‌خوندم ، ماشینو یجا قایم کن کسی نبینه یا سریع بفروشش تبدیلش  کن ،مردا ساده نیستن حتی میتونن متوما بشن نقش بازی کنن تا نقشه خودشونو عملی کنن حواست باشه گول نخوری ،ززنگ‌باش مالتو سفت بچسب خیای دیدم مرده زیر پای زنو جارو کرده به کسی هم اعتماد نکن براش تعریف کنی خر نشی ،ساد نباشید مردا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن خیلیم هفت خطن ولی ادابازی بلدن و تظاهرو