2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب خیلی مهربون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 78 پست
فقط نمیفهمم چرا حاضر شدی زن دوم بشی ی سوال دوستانس

سرنوشت عزیزم . سرنوشت برام پیش آورد وگرنه من هم از لحاظ خانوادگی هم تحصیلات هم تیپ و قیافه چیزی کم ندارم ولی سرنوشت منو تو این موقعیت قرار داد شاید در گذشته کسی رو بخاطر این موضوع قضاوت کردم نمیدونم .‌‌. به هر حال خودم رو به خدای خودم سپردم که تو منجلاب فساد  و گناه نیفتم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
آره قدیمی ها خیلی حرفاشون درسته

اسی‌خریت نکنی ببین کی بهت گفتم‌ مردا ساده نیستن‌ادای ساده هارو در میارن نقششون عملی کنن حق زنم میخورن‌ی ابم‌روش چون حق زنو قبول ندارن مهربونیشو نگاه نکن ساده نباش ببین کی‌بهت گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایه اش مستدام آفرین قدرش بدون توم بش محبت کن

ممنون آره محبت میکنم اگه محبتی نبود  شوهرم  باهام  یک روزم زندگی نمی‌کرد و بقول دوستان اینجا بعد چند صباحی ولم میکرد نه اینکه سالهاست داریم زندگی می‌کنیم و کلی آینده و برنامه برام چنده.... من میگم محبت زنها به مردا باید به اندازه ای باشه که تبدیل به فداکاری نشه چون تجربه و تاریخ نشون داده مردها قدرنشناسن  و ممکنه ما بعد ها به خاطر فداکاریمون از خودمون متنفر بشیم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
اسی تاپیکتو‌خوندم ، ماشینو یجا قایم کن کسی نبینه یا سریع بفروشش تبدیلش کن ،مردا ساده نیستن حتی میتو ...

من مار خوردم افعی شدم چشم  دیکه گفتم حالا که اینکارو کردم تا آخرش باید برم فعلا تا یکماه باید ماشین تو توقیف باشه بخاطر طبیعی بودن مساله ... 

خوب الان اون ماشینو نه میتونی ببری بیرون نه بفروشی که چون گزارش سرقت روشهمیخوای چی کار کنی؟

قرار نیست ببرم بیرون قرار نیست الان بفروشم بعد از یکی دوماه از توقیفی خارج میشه و فروخته میشه ....

ممنون آره محبت میکنم اگه محبتی نبود شوهرم باهام یک روزم زندگی نمی‌کرد و بقول دوستان اینجا بعد چند ...

اینجور هم نیست به خدا مرد ها از زنا بیشتر وفادار قدر شناس ترن سو تفاهم نشه همه انگشتا مثل هم نیستن 

ممنون آره محبت میکنم اگه محبتی نبود شوهرم باهام یک روزم زندگی نمی‌کرد و بقول دوستان اینجا بعد چند ...

آفرین چقدر زیبا میگی 

فقط زن اول به مردش فداکاری می‌کنه 

زن دوم نه تنها فداکاری نمیکنه هر چی پس انداز بکنه می‌زاره زیر کونش قایم می‌کنه براآینده نامعلومش

البته تو رو نمیگم من کلی تو اطرافم هست گفتم

اینجور هم نیست به خدا مرد ها از زنا بیشتر وفادار قدر شناس ترن سو تفاهم نشه همه انگشتا مثل هم نیستن

آره هستن مردهایی که وفادارن قدرشناسن ولی من روی صحبتم با اون اکثریت هست حتی اون مرد قدر شناس هم یک جایی خلاف میل زنشون کاری می‌کنن اونجا ادم میسوزه چرا فداکاری کردم ...