البته همیشه در حالت عادی باهام مهربونه ، از دیشب که فک میکنه ماشینمو دزد برده خیلی خیلی مهربون تر شده و دورم میچرخه و همش میگه غصه نخور پیدا میشه ، کلی هم برام زحمت کشیده رفته خیابونا رو خودش گشته بلکه ردی پیدا کنه .... آخه دلم میسوزه براش گاهی عذاب وجدان میاد سراغم که چرا بهش دروغ گفتم ولی خب وقتی به کل قضیه نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که بهترین کار رو کردم .... دیگه کاری که کردم باید تا آخرش برم نمیدونم چرا اینقد نسبت به مرد جماعت سنگ دلم میخاد حتی شوهرم باشه فک میکنم اثرات شکستیه که تو ازدواج اولم داشتم ... بنظر من هیچ مردی لیاقت فداکاری ما زن هارو نداره فقط باید به اندازه ای که برامون هزینه میکنن ماهم دل بدیم بیشتر از این حماقته ... البته این نظر شخصی منه ...با بخش آخر حرفم موافقین ؟ ( مربوط به تایپک قبل )
خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
فقط نمیفهمم چرا حاضر شدی زن دوم بشی ی سوال دوستانس
سرنوشت عزیزم . سرنوشت برام پیش آورد وگرنه من هم از لحاظ خانوادگی هم تحصیلات هم تیپ و قیافه چیزی کم ندارم ولی سرنوشت منو تو این موقعیت قرار داد شاید در گذشته کسی رو بخاطر این موضوع قضاوت کردم نمیدونم .. به هر حال خودم رو به خدای خودم سپردم که تو منجلاب فساد و گناه نیفتم
خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون آره محبت میکنم اگه محبتی نبود شوهرم باهام یک روزم زندگی نمیکرد و بقول دوستان اینجا بعد چند صباحی ولم میکرد نه اینکه سالهاست داریم زندگی میکنیم و کلی آینده و برنامه برام چنده.... من میگم محبت زنها به مردا باید به اندازه ای باشه که تبدیل به فداکاری نشه چون تجربه و تاریخ نشون داده مردها قدرنشناسن و ممکنه ما بعد ها به خاطر فداکاریمون از خودمون متنفر بشیم
اینجور هم نیست به خدا مرد ها از زنا بیشتر وفادار قدر شناس ترن سو تفاهم نشه همه انگشتا مثل هم نیستن
آره هستن مردهایی که وفادارن قدرشناسن ولی من روی صحبتم با اون اکثریت هست حتی اون مرد قدر شناس هم یک جایی خلاف میل زنشون کاری میکنن اونجا ادم میسوزه چرا فداکاری کردم ...