2777
2789

لعنت ب پدر شومم ک این وصلت کرد 

خلاصه میگم . 

ی بچه دارم شوهرم یک عدد آدم هرزه . کثافت . پولدار. خوشنام . خوشبخت 10 نفر زیر دستشند حتی پدر پاپتی خودم شوهرم وقتی منو گرفت عاشقممممم بود ولی همه چی تموم شد کتابش بسته شد بیست چهار ساعت پی دخترا بخداوندی خدا سه تا گوشی تو هرسه تاش ی عالمه دختر ریخته براش همیشه تویه کلم میکوبه روت هوو میارم 

ب گفته چندتا دوستان بهم ک گفتند ب دختر بازی های گیر نده گیر ندادم ولی امشب دیدم سرش خیلی تو گوشی همش می‌خنده یهو رفتم تندی کنارش گرفت گوشیش خواموش کرد بهثمون شد خود ب خود گف مگ من مث تو ام درثانیا من با دختری چط کنم تو ن میتونی مانع زن گرفتن یا دختر بازی من بشی ن جلودار من گفتم چرا این کارو می‌کنی میگ تو خوب نمیشی تو اینطوری اینطوری مک چ کمبود داری خوب میکنم هرکار میکنم می‌خوام حرص تورو در بیارم 

پدر بی پدرم جایی تو خونش ندارم صدبار رفتم میگم طلاق بگیر بخدا کمی طلا دارم خودم خرجم میدم چیزی نمی‌خوام ازت نمیزاره طلاقم بگیرم کجا برم 

😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن میزاره کار کنم ن کاسبی هیچی عاشق بچمه می‌دونم خیانت جن سی نداره چون خودم همجوره چتاش دیدم . 

خدازدع ازم رابطه میخواد نمیزاره کاری کنم دلم ترکید تو این خونه کجا برم با بچم من ی دخترم چیکار کنم بخدا دلم ی مردی میخواد محکم بغلش کنم ببوسمش براش عشوه بیام خوب چیکار کنم نیاز دارم من از الان تا موقعی ک پیر بشم بمیرم وضعم همینه؟؟ فردا روم هوو بیاد چیکار کنم بخدا دلم ترکید بسه😭😭

😐

ببین محلش نده یه مدت بگو میدونم چت میکنی ولی برام اهمیتی نداری ارزونی همونا باش....فقط به خودت و‌بچت برس میاد سمتت الان چون چسبیدی بهش فکر کرده تحفه اس

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

تنها توصیه‌ ای که میتونم بهت بکنم اینه که کمتر رمان بخونی

ففط یه درصد احتمال بده یه زندگی واقعی باشه وقتی ببینه تا این حد زجراش برا بقیه غیر قابل باوره خیلی بیشتر میشکنه

عزیزم خانم وکیل شراره عنایتی ی وقت مشاوره تلفنی بگیر بهت میگه چکار کن از اب گل در ت میاره مطمئن باش  راهنماییت میکنه سعی کن مدرک ازش جمع کنی که وقتی اقدام به طلاق کردی مهریت بگیری  و وقتی میگی پولداره شاید بشه یه حجم زیادی از مهریه یکجا بگیری میتونی خونه بجا مهریه بگبری

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

بنظرم اگ پول میدع بهم جم کن نرمه نرمه طلا دست دو بگیر بعد دست پر برو بعدم خونه بابات نرو مستقل شو

حتی ت خونه ۴۰ متری ارامش باشع کافیع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ببین محلش نده یه مدت بگو میدونم چت میکنی ولی برام اهمیتی نداری ارزونی همونا باش....فقط به خودت و‌بچت ...

الان اومدم تو اتاق دیگ با بچم دیگ کنارش نمیخوابم از بس بهش چسبیدن دم در آورده ولی منم دوسش دارم تو دلم دلم همش میخواد وقتی سه نفره تو خونه این برم پیشش باهم بگیم بخنیدم اما نمیشه🥺😞

😐