2777
2789
عنوان

اونایی که اسم دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست
تنگی نفس هم داشتین سرگیجه دست پاتون بی حس بشه استرس بگیرین ضربان بالا بره ؟بدون مصرف داروهای آسم خوب ...

تنگی نفس شدید   مخصوصا وقتی پرتقال نارنگی کیوی یا چیزای ترش میخورم وقتی هصبی میشدم یا کار سنگین میکردم بدتر میشدم  الان یادم میفته حالم بد میشه ان شاالا شماهم خوب شید

نوره اصل از قم دختر جاریم میاوارد برامنم میخرید 

دکتر بهم دارو داد  ولی حقیقتش کم استفاده کردم و حالم بهتر شد 

چه جالب واقعا اگه نوره تاثیر داشته باشه عالیه

اول خدا  بعد واقعا برا من خوب بود  الانم میرم اول قفسه سینمو با گردنم میزارم میگم تا بیشتر بمونه بعد جاهای دیگه  باید  نفسهای عمیق بکشی تا اون بوش بره داخل ریه ات  نوره بودار  خوبه اصله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنگی نفس شدید مخصوصا وقتی پرتقال نارنگی کیوی یا چیزای ترش میخورم وقتی هصبی میشدم یا کار سنگین میکر ...

خداروشکر خوب شدین ممنون کاش منم خوب بشم تنگی نفس از پا درم آورده 

فقط نوره میزارید قفسه سینتون و نفس عمیق میکشید؟

بله درسته آش رفلاکس رو تشدید میکنه گلم شما اسم دارید،؟

بله غذاهای آبکی مخصوصا مثل آش که رشته ،کشک ، سیر دارن رفلاکس رو تشدید میکنه 

نه عزیز دلم ندارم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خداروشکر خوب شدین ممنون کاش منم خوب بشم تنگی نفس از پا درم آورده فقط نوره میزارید قفسه سینتون و نفس ...

خوب میشی ان شاالا بنظرم در کنار داروهات این کارم انجام بده ضرر نداره ولی باید ادامه بدی  

بله فقط نوره باید بو دار باشه

اول خدا بعد واقعا برا من خوب بود الانم میرم اول قفسه سینمو با گردنم میزارم میگم تا بیشتر بمونه بعد ...

من شنیدم نوره  حتی برای سرطان هم اثر داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من شنیدم نوره حتی برای سرطان هم اثر داره

درسته  والا من اینجور شنیدم که کشورهای دیگه میبرن ازش دارو شیمی درمانی درست میکنن 

نوره خودش یه نوع شیمی درمانی طبیعیه  من کل بدنمو میزارم از زیر چونه تا مچ پا  خیلی ازش نتیجه دیدم  یه بار رو بازوم قارچ افتاده بود بانوره درمانش کردم  موهای بدنمم خیلی نازک کم شده بدنت سفید میکنه جوش لک نمیزنی  

من که ۵کیلو ۵کیلو میخرم😁

درسته والا من اینجور شنیدم که کشورهای دیگه میبرن ازش دارو شیمی درمانی درست میکنن نوره خودش یه نوع ش ...

متاسفانه من تا به حال یک بار هم استفاده نکردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

استفاده کن خوبه

انشالله 

حتما میذارمش توی برنامه هام 

ممنون که یادآوری کردین 💚💚💚💚

خداروشکر گلم ایشالله همیشه تنت سالم باشهممنون از راهنماییت

مرسی عزیزدلم 

سلامت باشید 💚💚💚💚💚💚