2777
2789
عنوان

شما هم تو دوران عقد شوهرتون بیخیال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 48 پست
مرسی عزیزم نه مشاوره هم رفتیم میگه تا وسایل نخرم تا سرویس طلا نخرم تا خونه رو نسازم اوضاع همینه بعد ...

بنظر من مشکلی ندارع داره برا زندگیش تلاش میکنه چند سال دیگه اوضاتون خپب شد با هم میرید میگردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من مشکلی ندارع داره برا زندگیش تلاش میکنه چند سال دیگه اوضاتون خپب شد با هم میرید میگردید

من میگم حتی یک عصر باهم قدم بزنیم این شب میاد دنبالم ساعت ۱۰ شب شام میخوریم بعدش تموم دیگه نه قدمی نه چیزی اصلا مهم نیست براش تازه اونم ک شب بیاد دنبالم در هفته دوبار بیشتر نمیشه

.

😂برا من همش تا میام قهر کنم همع چیو میندازه گردن من خودش سریع قهر میکنه😐

من ک چیزی بگم سرمم داد میزنه باز خودش زنگ میزنه خودشو میزنه به ندونستن و انگار اتفاقی نیفتاده همشم  فک میکنه من مشکلم پوله فک میکنه پول بده دیگه با هیچی نباید کار داشته باشه میگه دارم برا تو تلاش میکنم

.

من میگم حتی یک عصر باهم قدم بزنیم این شب میاد دنبالم ساعت ۱۰ شب شام میخوریم بعدش تموم دیگه نه قدمی ن ...

تعطیلاتم سرکاره؟ 

شوهر من ی جمعرو خونه بود میگفتم بریم بیرون میگفت ی روزو خونه ام میخوام استراحت کنم

سخت نگیر خودت میگی صبح تا غروب سرکاره  داره برا زندگیتون تلاش میکنه دیگع 

تعطیلاتم سرکاره؟ شوهر من ی جمعرو خونه بود میگفتم بریم بیرون میگفت ی روزو خونه ام میخوام استراحت کنمس ...

اره حتی جمعه ها هم سرکاره 

کارمنده و مغازه هم دارن صبح تا ظهر سرکار عصر تا ۱۰ شب مغازه حتی جمعه ها از صب ساعت ۹ تا اخر شب مغازه انگار عاشق کاره  بهشم میگم میگع نه کاسبی هست مشتری هست خلاصه ک میپیچونه تلاششم ک من اصلا دخالت نمیکنم تو حقوقش و دخل مغازه ش و اینا

.

من ک چیزی بگم سرمم داد میزنه باز خودش زنگ میزنه خودشو میزنه به ندونستن و انگار اتفاقی نیفتاده همشم ...

😐همشون ایتطورین یعنی؟ 

شوهر منم همینو میگه  برا تو دارم کار میکنم دیگه ۵صبح پا میشم   برا تو زحمت میکشم

دقیقا منم با شوهرم ی خرفی میزنم میگه مگه برات چی کم گذاشتم منظوری چس مسقال پولیه که بهم میده  حالا خوبه کم میده

😐همشون ایتطورین یعنی؟ شوهر منم همینو میگه برا تو دارم کار میکنم دیگه ۵صبح پا میشم برا تو زحمت می ...

چقدر پول میده در ماه 

من فک میکنم مردای این دوره اینطوری شدن منتی شدن همش منت منت ک اره برا تو برا زندگیمون دارم کار میکنم فلان میکنم ...

.

اره حتی جمعه ها هم سرکاره کارمنده و مغازه هم دارن صبح تا ظهر سرکار عصر تا ۱۰ شب مغازه حتی جمعه ها از ...

بببین بنطرم حق داره حالا شوهر من تعطیلاتو نصف روزو خونست اذیت میکنه حا اینکه بازنش بگذرونه میره قلیونسرا و اینا پیش دپستاش میشینه  شوهر شما کع دیگه خسته تره و بیشتر زیر فشاره کاره  واقعا سخته باهات بیرونم بیاد بعش حق بده ایشالا وقتش کمکم ازاد شد میبرتت بیرون