2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منابعت چیان

شیمی کتاب مبتکران استاد فراهانی

ریاضی معین کرمی و کتاب ایکیو

زیست ای کیو و خیلی سبز رو زدم الان دنبال یه منبع دیگم یا اینکه نمی‌دونم اینارو دوباره بزنم معلم ندارم 

همین  وقتی میخونم خوب میخونم  ولی خیلی وقتا تنبلی میکنم  میدونم اگه صد خودمو بزارم عالی میشه ولی خیلی خیلی گشاااادم 

داش الکی نگفتم ک جدی بخش پروتز پارسیل و ترمیم عملی ۲ دارم ترم ۷عم

پزشکی؟ افرین دمت گرم  من پزشکی متنفرم عاشق بینایی سنجیم  اگه نشد آزمایشگاه یا شنوایی سنجی  یکی از اینا فقط

دقیقا از کی شروع کردین

شرایط کنکور اینا با الان فرق داشته  الان یکی که روزی 12 ساعت خونده بخاطر کسایی که از اعتبار ترازشون استفاده کردن رتبشون بد شده مجبورن برن پرستاری   

دقیقا از کی شروع کردین

تیزهوشان بودم ولی درس نمیخوندم جدی بخوام بگم از عید سال یازدهم ولی هیچ روزی نشد ک درس نخونم پیوسته خوندم تست زدم چندین دووور کتاب تستارو زدم ازمون میدادم تزارم ۶۵۰۰ اینا میشد قلمچی رتبه کنکورم سه رقمی شد 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
شرایط کنکور اینا با الان فرق داشته الان یکی که روزی 12 ساعت خونده بخاطر کسایی که از اعتبار ترازشون ...

اینااا چیه من تازه کنکور دادم ۱۴۰۰ دادم متولد۸۲عم اونقدر پیر نیستم که😂😂😂

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂