2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعیه یا کلاه برداری؟

450 بازدید | 43 پست

شوهرم کارش فعلا کساد شده و در آمد نداره. شوهرم و برادر شوهرم در روز ساعات زیادی بیکارن.و توی خونه. خودم هم خونه دارم. دنبال یه کاری بودیم که توی خونه انجام بدیم در آمدی داشته باشیم. با این اوضاع خراب.... تا اینکه آگهی شرکت ساخت جعبه و شمع و تاج و اینا رو دیدیم و با شوهرم رفتیم. خیلیا هم اومده بودن.  سی تومن برای اول کار و آموزش گرفت. گفت چند روز دیگه دو تا کار برای نمونه میاری ... برای وسایلش باید بیست تومن بدی. اگر تاییدت کردیم باید پنجاه بدی وسایل در اختیارت بذاریم سی تا کار تحویل بدی ... اگه خوب بود.... دیگه خودمون وسایل برات میفرستیم در خونه.... هفتگی کار تحویل بده. هفته ای هشتصد حقوق بگیر. پولایی که تاحالا دادی هم بهت پس میدیم. ..... ما احتمال بالا میدیم کلاه  برداریه.اما از ناچاری گفتیم ریسک میکنیم. ..... به نظرتون امیدی هست که درست باشه؟....اگه مطمئن شم کلاه برداری دیگه نمیرم. بیشتر پئل از جیبمون نره. والا ما به اپن هفتاد تومنشم محتاجیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا شنیدم جعبه رو کی میبری عیب میزارن روش قبول نمیکنن .حالا شاید این کلاهبرداری نباشه

خیلی جعبه های مزخرف و زشتی هم اونجا بود. ...امکان نداره کسی اونارو بخره. 

سلام عزیزم من خودمم قبلا رفتم دنبال این کار حدود 4 سال پیش منتها اولش ریسک نرکدم و کلا تو کلاساشرکت نکردم هفته بعدش با خواهرم رفتم که مطمین بشم دیدیم خبری نیستا در بسته است بعد یه زنه اومده بود با چندتا جعبه و یکی دوتا دختر دیگه هم اومده بودن ولی اونا رفته بودن و همه چیز سوری بود.  بیچاره زنه نمونه کار آورده بود

اصلا این کارو نکن ،کلاهی برداريه ،منم این کلاهی گشاد سرم رفت گل درست کردم با کلی زحمت گفتن بازار نپسندید ،کلی جیغ جیغ کردم گفتم زنگ میزنم پلیس ،پولمو فوری دادن ،واقعا دزديه

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم

معمولا گلاه برداریه. ولی میتونی کلاس اموزشش ور بری وسایل هم خودتون بخرید یه سری درست کنید ولی خودتون ببرید به مغازه ها بفروشید.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی