2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پیش قسط مهریه رو مشخص کردن شش تا پیش قسط هر ده ماه هم یه سکه. ولی حق حضانت بچه ها هنوز مونده.

نخواد بده ، نمیده 

حضانت با پدره بعد ۷سالگی 

میتونستی توافق کنی 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

شوهرم الان زندانه هم برا مهریه چون قسط بندی نکرده بود هم برا ترک انفاق. من می خوام رضایت بدم بیاد بیرون تا حق حضانت بچه ها رو بده ولی می ترسم بیاد بیرون بزنه زیرش

نخواد بده ، نمیده حضانت با پدره بعد ۷سالگی میتونستی توافق کنی

خوب من که اصلا طلاق نمی خواستم. شوهرم طلاق می خواست. من گفتم حق و حقوقمو کامل می خوام تا شوهرم از طلاق پشیمون بشه ولی نشد. 

خوب من که اصلا طلاق نمی خواستم. شوهرم طلاق می خواست. من گفتم حق و حقوقمو کامل می خوام تا شوهرم از طل ...

همه چی بدتر به پیچید شوهرم من و از خونه بیرون کرده بود برا ترک انفاق شکایت کردم به حبس محکوم شد مهریه گذاشتم اجرا نیومد قسط بندی کنه منم چون اقدام کرده بودم مجبور بودم ادامه بدم چون شوهرم هر روز می گفت ببا جهیزیه تو ببر. به خاطر مهریه هم حکم جلب صادر شد. خودش رفت دادگاه ببینه چرا ممنوع الخروج شده گرفتنش. منم نمی تونستم رضایت بدم چون معلوم نبود شوهرم بیاد بیرون به وعده هاش عمل کنه یا نه.؟ همه چی به هم پیچیده شد. 

امروز پیش قسط مهریه رو مشخص کردن شش تا پیش قسط هر ده ماه هم یه سکه. ولی حق حضانت بچه ها هنوز مونده.

شوهرت بچه میخاد چکار؟ اگه مسئولیت پذیر بود که زندگیش رو به این روز نمینداخت... حتی اگه حضانت رو هم بگیره فقط برای اذیت کردن شماست و کاملا موقته... خودش بعد از یه مدت بچه ها رو بر میگردونه.

دوست من اینجوری بود که شوهرش خضانت رو گرفت و بچه ها رو به مادرش سپرد مادره حدود یه سال فقط برای حرص دادن به عروسش نگهداری رو قبول مرد بعدش خسته شد... هر روز با پسرش( پدر بچه ها) دعوا میکرد... و در نهایت بچه ها رو فرستاد پیش مادره.

ضمن اینکه بچه از ۱۱ سالگی حق انتخاب داره و میتونه تصمیم بگیره با کی زندگی کنه

شوهرم الان زندانه هم برا مهریه چون قسط بندی نکرده بود هم برا ترک انفاق. من می خوام رضایت بدم بیاد بی ...

عههه مگه تموم نشده اون دوران ک مردا برا مهریه میرفتن زندان

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم