2777
2789
همه چی بدتر به پیچید شوهرم من و از خونه بیرون کرده بود برا ترک انفاق شکایت کردم به حبس محکوم شد مهری ...

ترک انفاق یعنی چی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
شوهرت بچه میخاد چکار؟ اگه مسئولیت پذیر بود که زندگیش رو به این روز نمینداخت... حتی اگه حضانت رو هم ب ...

سلام عزیزم امروز فهمیدم خانواده شوهرم شش تا سکه رو دادن اجرای احکام ولی بازم آزاد نشد برا پرونده ترک انفاق هم باید وقیقه بذارن یا پول نقد تا فعلا بیاد بیرون و دوباره دادگاه تشکیل بشه. خیلی می ترسم بچه ها رو بگیرن دو روز پیش دخترمو عموش برده بود به بچه ها گفتن سکه ها رو دادیم باباتون آزاد بشه شما رو از مادرتون می گیره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم امروز فهمیدم خانواده شوهرم شش تا سکه رو دادن اجرای احکام ولی بازم آزاد نشد برا پرونده ترک ...

مطمئن باش که بچه ها رو میبرن اما باز هم اطمینان داشته باش که موقته... نهایتش یکسال. بچه ها مسئولیت و هزینه دارن

این فقط نظر منه.... حضانت بچه ها رو نگیر.. توی دادگاه بگو چون میری سرکار و یک شیفت خونه نیستی نمیتونی بچه ها رو نگه داری اما پنجشنبه و چمعه که خونه ای بچه هات رو میخوای. پس اخر هفته همسرت ملزم باشه اونا رو خودش روز چهارشنبه عصر بیاره به شما تحویل بده و جمعه غروب بیاد تحویل بگیره.

اینجوری فکر کن خانواده شوهرت رو استخدام کردی تا پرستار بچه هات باشن. اون دو روز آخر هفته با بچه هات خوش بگذرون با انرژی تمام وقت بذار. تو درساشون کمک کن.

اصلا اینکه اسلام حضانت بچه ها رو به پدر داده فلسفه داره...‌‌چون مادرها از خودگذشتگی دارن و خودشون رو فدای بچه ها می کنن. قید ازدواج رو میزنند.... اما پدرها هم به فکر خودسشونن هم بچه ها .

پولهات رو جمع کن. خونه بخر.... شما که پول داشته باشی قدرت داری. بچه ها والد پولدار رو بیشتر دوس دارن... اخر هفته براشون غذا سفارش بده محبت کن....  ۱۱ سالشون که بشه با پای خودشون میان پیشت...

تا چشم روی هم بذاری بچه ها بزرگ و مستقل میشن

این فقط نظر منه.... حضانت بچه ها رو نگیر.. توی دادگاه بگو چون میری سرکار و یک شیفت خونه نیستی نمیتون ...

عزیزم خیلی سخته من بدون بچه هام طاقت نمیارم. نمی دونم چرا انقدر اوضاع پیچیده شد. من فقط می خواستم شوهرمو بترسونم و یه کم ادبش کنم. از ژرفی خانواده شوهرم و خودش همچنان مغرور هستن و حتی حاضر نیستن اظهار پشیمونی کنن یا بخوان من رضایت بدم. خیلی بد شد حتما شوهرم تلافی می کنه

عزیزم خیلی سخته من بدون بچه هام طاقت نمیارم. نمی دونم چرا انقدر اوضاع پیچیده شد. من فقط می خواستم شو ...

معذرت میخام عزیزم نمیخام‌نمک به زخمت بپاشم.... شوهرت رفته زندان  غرورش لگدمال شده و تو رو مقصر میدونه حتی یک لحظه هم به حرفهای خودش که مسبب این اتفاقه فکر نمیکنه و الان مثل مار زخمی فقط به انتقام فکر می کنه.... هرگز به صلح فکر نمی کنه. سالها باید بگذره تا به خودش بیاد و بفهمه باعث و ب.انی این اتفاقا خودش بوده

معذرت میخام عزیزم نمیخام‌نمک به زخمت بپاشم.... شوهرت رفته زندان غرورش لگدمال شده و تو رو مقصر میدون ...

درسته الان دیگه خانوادش هم من و دشمن خودشون می دونند. نمی دونم شاید تقدیرم این بود. خانوادم همش اصرار داشتن که به خاطر اذیتاش اونم اذیت بشه. هر چه قدر گفتم به خاطر بچه هام نمی خوام ولی اصرار کردن. 

درسته الان دیگه خانوادش هم من و دشمن خودشون می دونند. نمی دونم شاید تقدیرم این بود. خانوادم همش اصرا ...

بچه ها خیلی زود بزرگ و مستقل میشدن و می دیدی عمرت تباه شده پای یه مرد زورگو و قدرنشناس و دو‌بچه... کاریه که شده. آینده ت رو بساز. 

خواهر بزرگترم چنین اشتباهی کرد قهر کرد ولی برگشت سر اون زندگی نکبت بار و موند و سوخت پای بچه ها ... اخرش صدتا درد و مرض گرفت از فشار خون بالا دیسک کمر و ... بچه ها بزرگ شدن و مستقل و البته بی وفا و شوهر هم که خواهرم رو رها کرد. اما دیر بود دیگه... خواهر من پولهاش و جوانیش و عمرش سوخته بود دیگه.

خانواده شما خیر شما رو میخواستن و میخوان.

بچه ها خیلی زود بزرگ و مستقل میشدن و می دیدی عمرت تباه شده پای یه مرد زورگو و قدرنشناس و دو‌بچه... ک ...

سلام عزیزم شوهرم از زندان اومد بیرون ده روزه ولی خدا رو شکر بچه ها رو فعلا کاری نداشت فقط دو ساعت پسرمو برد و خودش برگردوند  دخترم هم نرفت باهاش تلفنی حرف زد. وکیلش گفته بهش پیشنهاد طلاق توافق داده اونم قبول کرده ولی بازم تکلیفش با خودش معلوم نیست

سلام عزیزم شوهرم از زندان اومد بیرون ده روزه ولی خدا رو شکر بچه ها رو فعلا کاری نداشت فقط دو ساعت پس ...

همسر شما میدونه که بدون بچه و قبول مسئولیتشون  راحت تر زندگی میکنه... بچه ها براش فقط یه سلاح برای تهدید سما هستن...‌‌اگه بی تفاوتی شما رو ببینه که کلا  از پذیرش اونها شانه خالی می کنه. و اینکه قبل از اقدام به طلاق فکر قضیه رو راحت می دیده. متاسفانه امثر مردها خودخواه و بی وجدانن