2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
وای باحیا به تو میگن خواهر تازه بعضی آدمای بی حیا هستن بعد ازدواج با شوهرشون رابطه ج دارن واقعا تاسف ...

دیگه دار آخر زمان میشه.شرم آوره که زن گول هوای نفسانی شوهرشو میخوره.

راستی؟! میشه دستورالعمل بچه دار شدنو بهم میدی؟

من ده ساله که ازدواج کردم،هنوز لکلکا واسم بچه نیاوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزممن همجنس باز نیستم 😂😂😂😂اصلا یادم نمیاد کجا لایک کردمت حتما پیام هات به دلم نشسته 😉😉

😔🥺

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چقدر مسخره

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بعد اینو کدوم روشن فکری گفته عزیزم؟زشته شوهر جلو زن لخت بشه؟؟پس ببخشید شما چطور باهم رابطه دارین با ...

شوخی کردم عزیزم😅😅جلوی شوهر لخت نشیم،جلوی کی لخت بشیم.اصن مزه شوهر به لختشه😂😂😂

دیگه دار آخر زمان میشه.شرم آوره که زن گول هوای نفسانی شوهرشو میخوره.راستی؟! میشه دستورالعمل بچه دار ...

آره واقعا عفت و حیارو قورت دادن تازه من شنیددم بعضیا شبا همو بغل میکنن میخوابن این بزرگترین وسوسه شیطانیه اوووف براونا 😑😑😑

یه دونه پستونک میکاری تو باغچه فردا صبح درخت بچه درمیاد یه دونه پوشک بهش آویزون میکنی شب بچه توش میذارن تحویلت میدن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️