2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

‌دوس پسر با شوهر فرق داره

شوهر بیکار نیس همش تفریح باشیم پس کی کار کنه

عجب ایده مسخره ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه ی زن و مرد زمانی همیشه با هم خوبه هر کسی جایگاه خودش رو تو خونه داشته باشه

مرد رییس خونه

زن ملکه ی خونش🙃

نه کسی توهین بکنه نه توهین بشنوه

مرد قدرت میخواد، زن هم محبت

تو امضام آدرس دوره همسرداری هست

اینایی که این خانم گفتن تا یه زمانی تاریخ انقضا داره

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

من و دوس پسرم ازین کارا میکنیم 

منم چنتا مورد ک انجام دادیم بگم 

توپ ازین بسته های ۱۰۰تایی بخرید 

تو خونه سنگر درست کنید و ب هم حمله کتید😂

قلقلک بازی 

موقع پیاده روی باهم تا یه جایی رو نشون کنید و مسابقه دو بدید 

شرط بندی کنید هرکی بتونه اون یکیو بخندونه باید ب عنوان بازنده 

دور تا دور خونه رو قورباغه بره

دوره دوستی همه چی فرق میکنه باازدواج..فقط نفهمیدم چن سالتونه و اینکه یه جامیگی دوس پسرمه الکی گفتم شوهرمه دوصفحه بعدمیگی نامزدمه میریم مسافرت باخانواده؟!!درکل ایده های جالبی بودن شوهرپایه داشته باشی حتی می تونی باهاش کاردستی درست کنی باهم ذوق کنین

مرسی ازت دست گلت درد نکنه اینقد وقت گذاشتی 

بهترینا نصیب دلت 💕

الهی هیچوقت غم نبینید هیچ مشکلی نداشته باشید تو زندگیتون همیشه کنار هم بخندین و عاقبت بخیر باشید🤍

کاربری دست دو نفر!یکی ازدواج کرده یکی مجرد😁📍سن ۲۶ ۱۸

ینظرتون زندگی آدمای عادی بهتره

یا آدمایی که به خاطر شغل طرفین بالاجبار همدیگه رو فقط برای خواب میبینن یا حتی اونم گاهی نه؟(تقریبا تا ۳۵ سالگی) بعدش اوکی میشه

آدمای عادی منظورم خانم خونه دار و مرد کارمنده

آخه دیدم حوصلتون سر رفته تو رابطه اینو گفتم بپرسم ببینم اگر تو حالت دوم بودین راضی بودین؟