2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم یا نه

311 بازدید | 19 پست

با توجه به اینکه امسال محرومیت داره نمیدونم پشت کنکور بمونم یا انتخاب رشته کنم 

رتبم هم حدودی به رادیولوژی و پرستاری و مامایی و اینا میخوره 

احتمال کم هم پزشکی تعهدی 

ولی نمیدونم برا بهترش بمونم یا نه 

میترسم سال بعد بدتر شه پشیمون شم 

بر چه اساس باید تصمیم بگیرم تورو خدا کمکم کنید  

کسیو دیدی اطرافتون پشت بمونن بدتر یا بهتر بشه ؟ 

اگه میشه خب بزن پزشکی تعهدی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رتبم حدود۴۰۰۰ شد میخوام پشت بمونم 

بستگی به خودت داره که علاقه ات چیه؟

فقط میترسم یک چیز جدید تصویب شه بدتر از قبل شه:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من میخواستم بمونم رفتم یه نگاه به کتابا کردم حالا بدجور دودلم میگم کی حوصله داره دوباره بخونه اونم احتمالا بدون فرصت ترمیم

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

من با رتبه حدود ۲۵۰۰ موندم سال بعد زیر هزار اوردم. 

دوستم که خیلی خرخون بود موند و خراب کرد... 

بستگی به انگیزت داره... من خوشحال بودم از اینکه قراره پشت کنکور بمونم! چون خودمو جلوتر میدیدم تجربه دار منتظر یه رتبه عالی بودم 

روحیه ام عالی بود

علاقه ندارم ب هیچ کدوم

خب چرا میخوای بمونی وقتی هیچ علاقه ای نداری الکی عمرتو تلف کنی برد سراغ چیزی که دوست داری

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

من با رتبه حدود ۲۵۰۰ موندم سال بعد زیر هزار اوردم. دوستم که خیلی خرخون بود موند و خراب کرد... بستگی ...

من واقعا شاید الان حرف بزنم ولی یجوری ام مثلا همون پارسالم من از اذر درست درمون نخوندم نمیدونم الان چیکار کنم