2777
2789
عنوان

مادر کاش میتونستم برات کاری بکنم

398 بازدید | 36 پست

ذره ذره داریم باهم اب میشیم

سال هاست افسردگی داره روح وجسمت رومیخوره

میدونم این روزها ترجیح میدی زندگیت روتموم کنی تااین عذاب تموم بشه

حتی چن ماه پیش مادرم دست به خودکشی زد ولی ناموفق بود خداروشکر

هیچ کاری نیس که حالش روبهترکنه وگرنه از جون ودل براش انجام میدادم

مادرمن

تنهارفیق روزای سختم

میدونم دوس نداره دیگه زندگی کنه

اگه بیماریش سرطان بوداگه ویروس بود اگ هرچیزی غیر این بود تکلیفمون مشخص بود میدونستیم میمونه برامون یامیره

امااین افسردگی لعنتی یه روزایی کمرنگه و ماخنذه هاتومیبینیم یه روزایی قوی برمیگرده و تو یه لحظه هم دوس نداری روزمین کنارماهاباشی و اینوتوچشمات میبینم

😔💔

به چه دلیل افسردگی گرفتن ؟

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا هرشب باترس مردنت اشک میریزم

چرا نمیتونی بیشتر بجنگی

چرانمیخوای حالت خوب بشه

هرروز ک میبینمت ته دلم ازت خداحافظی مسکنم چون مطمین نیستم که شب وفتی همه خوابن بی خوابی به سرت نزنه ونری ازبالای پشت بوم پر بکشی تواسمونا

مادرم

من تورو ازهمه بیشتر دوس دارم

ولی ناتوانم

نمیدونم چیکارکنم ک توبشی ادم قبل

از ته دلم یه عالمه حال خوب براش آرزو دارم 

براش دعا میکنم 

نگو اگه سرطان‌بود

بخدا اونوقت قلب و روح و تن آدم درد میکنه

خدارو به بزرگی و مهربانیش قسم میدم کاری برا مادرت بکنه 

پیش مشاور برو دلیل شاد بودنش و پیدا کن 

میدونم همه این کار هارو کردی 

ولی از تلاش برا چیزایی که میخوای دست بر ندار

اگه دلت خواست برا همسرم دعا کن 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

کاریی کن با خدا حرف بزنه 

بزار آروم شه 

من آدم زیاد مذهبی نیستم 

ولی منکر این نمیشم با خدا حرف زدن آرومه قلبه آدمه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

دیشب وسط حال جسمی بد خودم این انفلونزای لغنتی ک نفسم از خشکی گلوم به زور ازش زدمیشد

زدم زیر گریه

به رضا گفتم مامانم کی میمیره؟ به حورایی مطمینم رفتنی هستی

ولی بااین غم نمیدونم چطورکنار بیام

گاهی میگم چتامو باهات پاک نکنم یادگاری ازت بمونه

گاهی میگم دفه بعدی ک بیام پیشت قایمکی صداتو ضبط کنم نکنه یه روز صدات از یادم بره

گاهی میگم یه عکس خوب بگیرم برای سنگ قبرش😞چی‌به سرم اومده نمیدونم

رضامیگه داری خودتو میکشی

امااون مادرمه

مگه میشه بی تفاوت یود

مگه میتونم اون صحنه روفراموش کنم ک داشت روتخت بیمارستان جون میداد

خدایا خودت به دادمون برس

تقریبا هرشب باترس مردنت اشک میریزمچرا نمیتونی بیشتر بجنگیچرانمیخوای حالت خوب بشههرروز ک میبینمت ته د ...

ای وای دلم گرفت .میدونم هر کاری برای سلامتیش میکنین ولی توروخدا بازم بازم تلاش کنین

کاریی کن با خدا حرف بزنه بزار آروم شه من آدم زیاد مذهبی نیستم ولی منکر این نمیشم با خدا حرف زدن آروم ...

اعتقادش به همه چیو ازدست داده

مثل ادمی ک داره غرق میشه و دست از تلاش برمیداره

مادرمنم دیگ میخواد بره ونمیخوادخوب بشع

همش میگه شما بدون من زندگی کنین

مثل بقیه ک مادرندارن و زندگس میکنن عادت میکنید😞

ای وای دلم گرفت .میدونم هر کاری برای سلامتیش میکنین ولی توروخدا بازم بازم تلاش کنین

اگ میدونستم کاری هست که براانجامش باید صد شبانه روز راع برم ولی بعدش اون خوب میشه بدون فکر میدویدم ومیرفتم

ولی هرکاری میکنیم فایده نداره

فقط میگه عادت کنید به زندگی بدون کن

شاید دوباره که اینجارو میخونم مادری نباشع که برم پیشش و بعدش باحال روحی داغون برگردم خونه وزاربزنم

شاید دلم براهمین غرزدناش هم تنگ بشه

اخه من مادرمیخوام

دیگ ازکجا مادر پیداکنم

جایی شراغ دارین مادر بفروشن؟اخه مادر من دیگ نمیخواد مادری کنه ولی من احتیاج دارم بع مادر

خدایا کاش خودت حالش روحوب کنی

ماکه ناتوانیم دیگ

سپردمش به خودت

اگ نمیشه که ببرش پیش خودت راضی به این همه عذابش نیستم

اگه میشه  حالشو خوب کن

کاربرات نشد نداره

من دیگ ازین همه غصه خسته شدم