2777
2789
عنوان

شوهرم مردونگی نداره

375 بازدید | 10 پست

مثلا وقتی مریضم هوامو نداره .تو خوننه چیزی نباشه عین خیالش نیست.پسر بزرگمو اصلا دوسش نداره براش وقت نمیذاره  ولی کوچیکه رو یکم دوس داره .تفریحاتم یا اینکه منو ببره رستورانی جایی اصلا تو برنامش نیس.همش وقتشو با گوشی میگذرونه یا خوابه ..دلمو زده بزور خودمو کنارش خوب نشون میدم از درون تیکه تیکم این فقط یه بخششه  کسیو میبینه مثلا داداششو یا داداشمو منو زود میفروشه بدمو میگه مثلا میگه خییلی بدبختم این زنم شده .این دیوونس کم دداره حرفامومسخره میکنه ..دیروز مامانم مهاجرت کرد با برادرمو خواهرم بجای دلداری دادنم احساساتمو مسخره میکرد الان ورم معده گرفتم هی میگم معدم درد میکنه تو فازخودشه 

خدایا 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردونگی یه چیز دیگس اسی🤣🤣🤣🤣یه لحظه خوندم کوپ کردم.با با بکم دقت کنین عنوان تاپبک چی میزنین اخه ا ...

وای منم به چیزه دیگه فکر می کردم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ماها همه منحرفیم عزیزم مردونگی یچیز دیگس 

شوهرتم عجب آدمیه ها جای حرف نمیذاره اصلا 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

اما بقیه رو میبینم مثلا برادر شوهرمو...جاریم تا میگه سردردم بهش قرص میده روزی ددچسه بار میبر دش خرید ایرادایی که داره جلو کسی نمیگه چونهم عصبیهو هم اشپزی بلد نیس عین پروانه دورش میگرده  سطح سوادشم از من پایینتره ..برادر شوهرم اینقد هواشو داره که شوهرمم زنداداششو میبینه دستپاچه  میشه یوقت بهش بد نگذره تو جمع همش بهش میوه تعارف میگنه یاهمش میپرسه چی هوس  کرده بخره اونشب ساعت چههار صبحرفت یه جعبه اننبه گرف درحالیکه پسربزرگم عاشق انبس یدونم نیاورد برا پسرم حالم بهم میخوره ازش