2777
2789
عنوان

دوتا بچه شیر به شیر🤭

827 بازدید | 17 پست

دوستان 

عزیزان 

دلبندان

فقط و فقط و فقط 

کسانی که تجربه 2 یا 3تا بچه شیر به شیر و یا پشت سرهم راه دداشتند، تشریف بیارن و نظر بدن و از. مزایا و خاطرات خوش بچه پشت هم بگن(فاصله زیر 3 سال) 

لطفا خاطرات بدد و نکات منفی. این اتفااق رو نگید❌❌

فقط خوبی های بچه پشت هم رو بگید

کسانی ک تجربه دارند ففط بگن

خواهش میکنم، تمنا میکنم

اگ میخواهید نظر توهین امیز، مداخله جویانه، خصمانه و بی رحمانه بدید و یا نظر منفی و مخالف بدید، تشریف ببرید تاپیک های دیگه و اینجا پیام نگذارید. 

با تشکر

من و خواهرم شیربه شیر بودیم مامانم میگفت مزیت هاش بیشتراز معایبش بود چون هوای همو داشتیم کمتر به مامانمون کار داشتیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ما ۴ تا بچه بودیم با اختلاف ۲ سال ۲ سال

۲ تا بچه آخرم شیر به شیر بودن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی جون

من یه مادربا۲فرزندبافاصله۱۴ماه کمتردارم

الان ششم هستن

دخترم جهش زدباهم شدن چهارم والان ششم الحمدالله

سخت بودچون تجربه بچه داری نداشتم

ولی تجربه الانم بودم همون اول کمک روحذف میکردم وخودم بزرگشون میکردم

مادرم کمک میکردن خداوندرحمتشون کنه ولی باعث اذیت شدنم میشد

ولی۹ماهگی بچه کوچیکه راحت شدم

کلاطفلی هاباهم میخوابن باهم بازی میکردن باهم درس خوندن وبه من وهمسرم کارنداشتن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ما ۴ تا بچه بودیم با اختلاف ۲ سال ۲ سال۲ تا بچه آخرم شیر به شیر بودن

نگاه کن

سخته

واقعا سخته ولی اون بچه ها بعدش خیلی باهم جور میشن. مامانم نمیتونست خیلی خوب مثل قبل بهمون برسه. گاهی همزمان هم شیر میداد هم خوراک درست می‌کرد

بستگی به وضعیت خانوادگیتون داره. برای ما که شیرین نبود. موقعه ایم که بچه بودم چون حوصلشون رو نداشتم جا خوابم رو کلا عوض کردم. ولی ممکنه برای بعضیا خاطره شیرین باشه بستگی داره که خانوادت یا شوهرت چقدر بهت کمک میکنن

من خودم واقعا حاضر نیستم همچنين مسئولیتی رو به گردن بگیرم. الان ۲ تا خواهرام خیلی باهم جورن ولی خوب خیلی وقته از هم مستقل شدن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من پسرم 1سال و نیمش، مجددا همسرم بچه میخوان، من دوست دارم از خوبیاش بدونمبدیاشو زیااد شنیدم ولی دوست ...

وای شوهرت عین شوهر منه 😫

شوهر منم بچه میخواد باز چون خودش و داداشش شیر به شیر بودن میگه خیلی خوب بوده

😐😑 

سلام اسی جونمن یه مادربا۲فرزندبافاصله۱۴ماه کمتردارمالان ششم هستندخترم جهش زدباهم شدن چهارم والان ششم ...

هستم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سلام اسی جونمن یه مادربا۲فرزندبافاصله۱۴ماه کمتردارمالان ششم هستندخترم جهش زدباهم شدن چهارم والان ششم ...

ااوخی. ای جانم خدا نگهشون داره

خیلی قشنگ بود

من میترسم

من شاغل هم هستم 

البنه الان بچمو باهودم مییرم سررکار،، اتاق مهد، پیش مربیش، ادم ماهیه، و مرخصی زایمانم دارم، فقط دوست داشتم امیدوار بشم 

این ترس و اضطرابم دور شه ازم، خیللس استرسی هستم

ااوخی. ای جانم خدا نگهشون دارهخیلی قشنگ بودمن میترسممن شاغل هم هستم البنه الان بچمو باهودم مییرم سرر ...

ببین تک بچه۸۰سختی داره

۲بچه باهم۳۰سختی داره

۳بچه روی هم۱۰سختی هم نداره

۴تابه بالافقط میزاییم😁😂🤣🤣🤣🤣بچه بزرگه کوچیکاروبزرگ میکنه

چ باحال بیشتر تعریف کن

من الان واقعا خوشحالم که خواهر برادر دارم.

ولی خوب مامانم خیلی اذیت شد بابامم اون موقعه برای شیفت میرفت یه شهرستان دیگه( دکتره هنوز مطب نداشت)

برا همین مامانم گاهی واقعا اذیت میشد ولی خداروشکر خالم با مادربزرگم در حد توانشون واقعا کمک میکردن.

مامانم میگه پشیمون نیست و خوشحاله که مارو داره.

ولی خوب دروان سختی بود بنظرم. مثل یه مهد کودک ۲۴ ساعته بود.

منم راستش ازشون دور شدم هم از نظر احساسی هم چیزای دیگه. مستقل تر شدم و حتی میتونستم نزدیک ۱ هفته دور از مامانم باشم( اون موقعه هنوز اوایل دبستان بودم)

ولی ۲ تا خواهرم با برادرم خیلی بهم نزدیک شدن ولی من نه، وضعیت رو من برعکس جواب داد و من دور تر از بقیه شدم. البته باهاش اوکیم چون اون موقع انتخاب خودم بود چون مامانم واقعا نمیتونست توجهش رو مساوی تقسیم کنه بالاخره تقریبا هرسه تاشون شیر میخوردن 

[QUOTE=352249922] ببین تک بچه۸۰سختی داره۲بچه باهم۳۰سختی داره۳بچه روی هم۱۰سختی هم نداره۴تابه بالافقط میزاییم😁😂🤣🤣🤣� ...  []

من خودم ته تغاریم، پنج تاییم

2تا بزرگا ینی ابجیام ترو خشکم کردم و شیر خشک و شیر هم داداش بزرگم میخرید هر روز (شیر گاو میخوردم تا 4 سال هر روز ی بطری کامل) 

ابجی قبلیمم ثبت نام کنکورمو کرد، الانم تو بچه اولم کمک میکنه، گاهی

چون مجرده، البته درگیر دکتراشهوگرنه بچه رو کلا ازم مگیرفت اینقدر ک دوسش داره

حقیقتش من بیب یچک زدم مثبت بود🤭

من امادگیشو نداشتم 

همسرم میخواست وولی برای من  ناخواسته شد

وضعیتمون خوبه الحمدلله، هردو شاغایم، ولی خب افسرده شدم وو ناراحت، گفتم بیام تا تجارب مثبتتون رو بشنوم انگیزه بگیرم

من الان واقعا خوشحالم که خواهر برادر دارم.ولی خوب مامانم خیلی اذیت شد بابامم اون موقعه برای شیفت میر ...

شما فرزند اولید؟ 

یعنی 3تا بچه شیرخوره؟! یا خدا

چ صبری 

من اشکم دراومده 

چ برسه به مادرتون

خدا ب منم صبر و توان باالا یده، اخه سرکارم باید برم از مهر، بچمم باید ببرم با خودم سرکار

[QUOTE=352249922] ببین تک بچه۸۰سختی داره۲بچه باهم۳۰سختی داره۳بچه روی هم۱۰سختی هم نداره۴تابه بالافقط ...

من وخواهرم ۲بچه اولمون پشت سرهمه

خیلی خوبه

خواهردیگه ام بچه هاش بافصله زیادن

میگه عجیب اذیت شده واصلابچه هابه دردهم نخوردن