2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بفروشم خونه رهن کنم

طلا رو ۵ تا جا چک کن قیمتاشو ببین کدومش راست میگه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یعنی خودم میتونم خونه رهن کنم طرف پولمو نمیخوره؟اخه میگن بفهمن خانم تنها هستی پولتو میخورن

پدری کسی نیست باهات؟

سر قولنامه و قیمت خیلی دقت کن 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

طلا رو ۵ تا جا چک کن قیمتاشو ببین کدومش راست میگه

پرسیدم یجا خیلی بالا میگن یجا پایین..بعدشم اونیکه بالا میگه دزد از اب درمیاد طرف میخواست طلامو بیست تومن زیر قیمت برداره تازه یه تیکشو ازش کنده خدا ازش نگذره بهش ندادم اومدم

...

اعتماد به نفس داشته باش  وقتی میری خرید  چطور کلاهی والا سر من نزاشتن تا حالا ببین خودتو خبره نشون بده وقتی محصولو میدت  نگاش کن   چند ثانیه بعد  با اعتماد به نفس نگاش کن بگو قیمتو لطف میکنید اگه فکر کردی کلاه میزاره و گرونه بکو خیلی ممنون قیمتاتون مقطوع نیست و برو  از قیمتا و ... سر در بیار  ارزش گذاری کن مثلا  میخای یه ابمیوه بخری بگو حدودی چقد معرزه  ارزش داره بخرمش  مثلا ۱۰ تومن ارزششه  نبود یه چیز دیگه میخرم  بعدش  بپرس ۱۵ بود بزلرش بعدش اگه احساس کردی دارن سرت کلاه میزارن  یه نگاهی بهش بکن  و سری نگاهتو بده و وسیله بزارش سر جاش تا بفهمه اگاهی و دفعه بعد باهات این کارو نکنه همچی بستگی به اعتماد به نفست داره چطوری وارد میشی چطپری صحبت میکنی  وقتی  طوری رفتار کنی که انگار قدرت دست تویه هیچکس نمتونه سرت کلاه بزاره

اعتماد به نفس داشته باش وقتی میری خرید چطور کلاهی والا سر من نزاشتن تا حالا ببین خودتو خبره نشون ب ...

عزیزم درست میگی ..فقط برای خونه رهن کردن هم این ایده حواب میده؟طرف بعد ازیه مدت ک اخلاق منو بفهمه پولمو نخوره چون درکل ادم اروم و سربه زیری عستم

...