2777
2789

اینجا کسی هست که مدارس تیزهوشان(سمپاد)یا نونه دولتی قبول شده باشه.

لطفا کمک کنید و بگین چه کارایی کردین و از چه منابع و کتابای مفیدی استفاده کردین که در قبولیتون تاثیر داشته.🙏

ممنون میشم که تجربیاتتون رو باهام به اشتراک می گذارید.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🙂🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمونه قبول شدم و بالاترین تراز مدرسه‌ای که قبول شدم رو داشتم.

بی شوخی هیچییییی نخوندم😂 

درس خودم از پایه خوب بود و معدلم همیشه ۲۰ بود برای همین سطح علمی بالایی داشتم و تست هم نزدم دیگه💁🏻‍♀️

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..
فکر نمیکنم کار دیکه ای کرده باشم😅همینا رو خوندم و اینکه اول یه مروری رو کتاب های درسی کردم بعد اون ...

امسال آزمون دادین؟

اگه امسال آزمون دادین میشه بگین با اینکه تغیرات داشته و دو آزمون نمونه و تیزهوشان ادغام شده بوده ولی از پایه هشتم بازم بوده یا فقط از پایه نهم؟

🙂🍃
امسال آزمون دادین؟اگه امسال آزمون دادین میشه بگین با اینکه تغیرات داشته و دو آزمون نمونه و تیزهوشان ...

اره امسال دادم ، نه از هشتم هیچی نبود ولی سخت تر شده بود ازمون

من نمونه قبول شدم و بالاترین تراز مدرسه‌ای که قبول شدم رو داشتم.بی شوخی هیچییییی نخوندم😂 درس خودم ا ...

👏👏👏👏👏👏🌹

بله پس سر کلاس خوب یاد گرفته بودین

اگه ترازتون بالا بوده شانس قبولی در مدارس تیزهوشانم داشتین پس😄

🙂🍃
👏👏👏👏👏👏🌹بله پس سر کلاس خوب یاد گرفته بودیناگه ترازتون بالا بوده شانس قبولی در مدارس تیزهوشانم ...

اره هر ۳ رشته رو میاوردم ولی تیزهوشان رو تو اولویت‌هام نزده بودم کلا

عزیزم اگه میخوای قبول بشی باید روی کتاب درسی تسلط داشته باشی و بعد از اون هم تست هوش بزنی، کتاب کمپلکس خوبه دوستای من برای هوش زدن

برای کتابای کمک درسی هم خیلی سبز خوبه

ازمون ادغام شده بود و سطحش بالا بود

روی دروس عمومی کار کن حتماااا

شما علوم و ریاضی رو صفر بزنی ولی همه عمومی هارو درست بزنی بازم قبولی، پس برای عمومی ها خوب تست بزن و تمرین کن

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..