2777
2789
عنوان

با خانواده نفهم چیکار باید کرد

694 بازدید | 47 پست

من امسال کنکور میدم نه کلاس رفتم تا الان نه مشاور نه ازمون داشتم نه حتی کتاب تست برام خریدن مجبورم از تلگرام دانلود کنم کتابا رو ولی خیلی سخت میشه با گوشی خوندش مدرسه ام تو پایین ترین نقطه شهر تازه همینم ی هفته پیش برای ثبت نام چون  اساس کشی داشتیم دیر رفتیم با کلی گریه زاری دل مدیرش به رحم اومد خورد شدم اون روز جلو بچه های اونجا بیشتر روحیه مو باختم میگم هیچ شانسی ندارم برای رقابت با بقیه چیکار کنم؟🖤

(به اندازه کافی حالم بده لطفا مراقب نظرات خودتون باشید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی خیلیاا حاضرن کتاباشونو بهت بدن رشتت چیه عزیزم میتونی با فیمت پایین تر ازشون بخری اگه هزینشو نداری بکو تا بهت رایگان بدن 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

فدای سرت دخترررررررناراحت چی تووووو همه که با کنکور به جایی نرسیدن اصلا حرص نخور از خدا بخواه یه آین ...

نه خب راست میگه مثلا فک کن همه مشاور و کتاب دارن بعد یهو به خودت میای میبینی چیزی نداری حق میدم بهش درکش میکنم 

تجربی ام

رتبه های خوب رو پیدا کن گروه های کنکوری پیدا کن بهشون بگو

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨