2777
2789
عنوان

با خانواده نفهم چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 47 پست
یعنی خودشون نمیدونن من امسال کنکور دارم گفتم کسی پیگیر نشد

همش بهشون بگو من  تیر چیزی نمیگفتم و اینا دیدم اصلا اینا که هواسشون به من نیست وقتی به مامانم گفتم قضیه رو گفت خودت باید بهمون بگی خلاصه بعد از تیر هم بهشون گفتم گزینه دو برام ثبت نام کنن هم مشاور گرفتم کتابامم کم کم از سایت سفارش میدادم میزدم پرداخت درب منزل بابام مجبور میشد پرداخت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش بهشون بگو من تیر چیزی نمیگفتم و اینا دیدم اصلا اینا که هواسشون به من نیست وقتی به مامانم گفتم ق ...

همین چند دقیقه پیش به مامانم گفتم من که مشاور ندارم حداقل تو یکم پیگیر درسم باش گفت وز وز نکن می‌خونی بخون نمی‌خونی به درک 🥺

بهشون بگو 

با شرطمعدل الان بدون مشاور کتاب و کلاس واقعا سخته... 

اگه میتوتی بذار ک بری رشته های بدوت کنکور 

روانشناسی، حقوق، میکرو بیولوژی، زیست مولکولی 

اکع واقعا دانشکاع دولتی میخوای برو کتابخوته کتاب داره میتونی استفاده کنی از کتاب دوستات استفاده کن 

کتابای دست دو بخر راه سختیه

شدیدا درکت میکنم چون منم مثل خودت بودم

متاسفانه کسایی که خانواده خوب ندارن همیشه ۱۰ پله از بقیه عقب ترن🥲 این یه واقعیت غیر قابل انکاره

ولی مطمئن باش میتونی وضعیت رو تغییر بدی و بهترش کنی

سعی کن خیلی آرمانی فکر نکنی، ببین به چه رشته ای علاقه داری و براش کار هست و سعی کن خیلی پرطرفدار هم نباشه که رقابت توش زیاد باشه و برای اون رشته بخون

طبق تجربه خودم میگم وقتی چند سال دیگه بری سر کار یکم اوضاع بهتر میشه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

با بابات صحبت کن پدرا دل رحم ترن نمیدونم ولی من اینجوری حس میکنم وقتی به بابات بگی بیشتر هواتو دارن نمیخوام بگم مادرا بدن با اینطوری نیستن ولی خب از بس کارای خونه و مشغله دارن یکم حوصله شون کمه من هر وقت ببینم مامانم اعصابش خورده میرم پیش بابام بهش میگم چی می‌خوام بهتر حرفمو گوش می‌کنه تو هم به بابات بگو یواش یواش واست کتاب بگیرن بعد ببین سایتها مثل دیج.ی کالا و یه سایت دیگه آدینه کتاب کتاباشون اکثرا زیر قیمته یعنی از قیمت جلد ارزون تره من همیشه همینجوری خرید میکنم