2777
2789
عنوان

اگه از اقوام همسرتون

927 بازدید | 32 پست

شماره هاشونو بهت ندن و فقط شوهراشون با شوهرتون درتماس باشن برای دعوت مهمانی و .... 

اون مهمانی رو شرکت میکنید؟ 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفهمیدم منظورت چیه

ولی مهمانی روازدست نمیدم

درضمن من شماره مادرشوهرمم روهم ندارم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یک بار گفتم اسم یه قرصی رو برام پیامک کنه خانومه، اما نکرد پیچوند بعد که پیگیر شدم گفت یاداشت کن،

به یکی دیگه از خانمها گفتم پیج اینستا داری گفت همسرم بدش میاد ما اینستا نصب کنیم نداریم هیچکدوممون، ولی رو صفحه گوشیش دیدم اینستا داره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله الانم همینه، فقط شوهرم بهشون میگه به زنم بگم اگه اوکی بود خبر میدم بهتون اینجوری نیست که نظر من کشک باشه 

خودم خوشم نمیاد اقوام  شمارمو داشته باشن فرق نداره کدوم سمت باشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نمیدونم چرا دچار توهم توطئه هستن 

مثلا من شماره هاشونو داشته باشم هر روز و هر ساعت میخوام بهشون زنگ بزنم؟