2777
2789
عنوان

اگه از اقوام همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 32 پست
خود درگیری دارنمن چندسال پیش جاریم‌میخواست یه پیج معرفی کنه آدرس پیجشو بهم داد فرداش بهش درخواست داد ...

دقیقا خوددرگیری دارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم شماره شخصیه شاید کسی دلش نخواد. یا خاطره بد داشته باشه یا نخواد صمیمیتی ایجاد شه. من که هیچوقت ...

مثلا کسی باشه که دائم براشون اذیت ایجاد کنه حق باشماست ولی من سالی به دوازده ماه یه بارم نمیرم خونه اشون

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلش اینه نمیخوان بهت نزدیک بشن چراش رو خدا داند خلاصه دوست ندارن صمیمیت ایجاد بشه بینتون من دلیلم ...

من اصلا تو این وادیا نسیتم نمیدونم چرا این برداشت رو دارن ازم