2777
2789
عنوان

با این مادر ازاردهنده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر امکانش هست با مادرت برو مشاوره مادرت میخواد شما ایده آل ایشون باشی در صورتی ک شاید راه خودت بری ...

اصلا قبول نداره وقتیم بهش میگم افسرده شدم اسم چند تا ادم از شهرمون میاه میگه مثل اونا میبرمت دیوونه خونه.دقیقا همینه رفع حسرت ها و غم هاشو از من میخواد.میخواد که هیچ مشکلی نداشته باشم انتظار و توقعش ازم خیلی بالاعه خیلی

اصلا قبول نداره وقتیم بهش میگم افسرده شدم اسم چند تا ادم از شهرمون میاه میگه مثل اونا میبرمت دیوونه ...

مادر شما کمالگرا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

دوستت داره فقط اعصاب نداره،اگه بی خیال بود و اهمیت نمیداد بهت، خوب بود؟ مگه تو انتظارات مادرت را برآورده کردی که حالا انتظار داری اون انتظارات تو را برآورده کنه. باهاش بحث نکن. به درس و مشقت برس. بعدم چرا همه رفتن تجربی. دوره ما اینطوری نبود.

رو منم تاثیر گذاشته و کمالگرام کرده اگه یچیزی یکم برخلاف تصور ذهنیم باشه یا عالی نباشه نمیتونم انجام ...

خوب شما سنت کم سعی کن آموزه مادرت کمرنگ کنی با کمک مشاوره پادکست مفید گوش کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دوستت داره فقط اعصاب نداره،اگه بی خیال بود و اهمیت نمیداد بهت، خوب بود؟ مگه تو انتظارات مادرت را برآ ...

من همیشه تلاش کردم چیزی که اون میخواد باشم...ولی اون انتظار ی الهه داره از من.هیچ حرفی باهاش نمیزنم تا منو ببینه یا بیکار شه میاد حرصشو سر من خالی میکنه بلند داد میزنه حرف میزنه که تو اتاق بشنوم حرفاش بهم تپش قلب میده دیگه

چجوری خانوادت کنار اومدن؟من از اتاقم هنوز که هنوزه فقط واسه غذا یا دستشویی میام بیرون

خب من خیلی زحمت کشیدم

درحدی ک بیمار شدم

وقتی رتبه ها اومد داشتم زاررر میزدم

گفتم من این همه زحمت کشیدم حقم این نبود

هی مامانم هم تیکه انداخت قبلا ک گوشی داشتی و...

ولی تو یه بحث گفتم زندگی منه من میخوام زندگی کنم تو چته و من حق اعتراض دارم نه تو😂خلاصه مجبورن بپذیرنننننننن

چجوری خانوادت کنار اومدن؟من از اتاقم هنوز که هنوزه فقط واسه غذا یا دستشویی میام بیرون

سعی کن بهش بفهمونی ک تو تلاش خودتو کردیه و زندگی و نتیجه ش ب خودت مربوطه 

من گفتم شما ده سال دیگه میمیری من میمونم و استرس کار‌و زندگی

خب من خیلی زحمت کشیدمدرحدی ک بیمار شدموقتی رتبه ها اومد داشتم زاررر میزدمگفتم من این همه زحمت کشیدم ...

منم همینجوری بهشون گفتم فقط دیگه هی تکرار میکنه میگه بدبختمون کردی ابرومونو بردی و...کنار نمیاد میگه سال بعدم هیچی نمیشی اونم دقیقا الانی که من نیاز دارم یکی بهم امید بده

خندشون به این رشته ها میاد از نظرشون میرم حمالی و پولم در نمیارم پونصد نفرم اسم میبرن که اره اینجوری ...

اصلا لازم نیست اونا بپسندن یا مثال بزنن

سنت قانونی ست

جمع کن برو ثبت نام کن