2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردن فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 77 پست
اصلا این رو هم نمیتونم بفهممیه خواهرم ندارم باهاش حرف بزنم😥اتفاقا خیلی شک دارم کی توی زندگیش هست یا ...

خب پس رو رابطه ات حتما تجدید نظر کن ...الان زمونه خیلی بدی شده ...حرکت اول رو اشتباه کردی ولی شاید مصلحتی توش بوده برات....حقیقتا زمونه خیلی بدی شده حواست باشه از لحاظ روحی اسیب نبینی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
اخه خودم خیلی بعلش کردم هی گردنشو بوس کروم ولی فکر نمیکردم انقد تاثیر داشته باشه🤦🏼‍♀️

😐😐😐😐زحمت کشیدی پدر بدبختو در اوردی توقع داری خودشو کنترل کنه😅

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس رو رابطه ات حتما تجدید نظر کن ...الان زمونه خیلی بدی شده ...حرکت اول رو اشتباه کردی ولی شاید م ...

بنطرت بهش پیام بدم درمورد این بپرسم بده؟

من اصلا سیاست ندارم سریع حسمو میزارم وسط

من فقط بهش گفتم بزار یه روز دیگهه اونم گفت قول بده 

نمیدونم فرار کنم برم یا حرف بزنم درموردش

اخه خودم خیلی بعلش کردم هی گردنشو بوس کروم ولی فکر نمیکردم انقد تاثیر داشته باشه🤦🏼‍♀️

خداییش مقصری ....شاید فکر کرده خودتم پایه ای...منم جاش بودم این حرکتو میزدم 😄

اخه دختر خوب من یه بچه و ۱۰ سال زندگی ۴ تا ماچ از شوهرم بکنم سریعا به تخت خواب ختمش میکنه...تو فک کردی بیچاره پیغمبره خداس....اگر حرکتی نمیزد که ببخشید مرد نمیبود

بنطرت بهش پیام بدم درمورد این بپرسم بده؟من اصلا سیاست ندارم سریع حسمو میزارم وسطمن فقط بهش گفتم بزار ...

نه حتما حتما راحبش حرف بزن باهاش

بزار بدونه تو از این دخترای دم دستی نیستی و واقعا بدون منظور بهش نزدیک شدی....بگو باهاش از تمام حست بگو

😐😐😐😐زحمت کشیدی پدر بدبختو در اوردی توقع داری خودشو کنترل کنه😅

همینو بگو انگار طرف خواجه اس🤣🤣🤣 تازه ناراحتم هست 😃

خداییش مقصری ....شاید فکر کرده خودتم پایه ای...منم جاش بودم این حرکتو میزدم 😄اخه دختر خوب من یه بچه ...

ای وای🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

پس ینی کار غیرعادی نکرده؟

من از اول یکم شک داشتم کسی توی زندگیش هست یا ن یا کلا قصدش چیه 

این کارم ک کرد اینجوری بودم دیگه ادم بدیه اشعالخ و فلان

ای وای🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️پس ینی کار غیرعادی نکرده؟من از اول یکم شک داشتم کسی توی زندگیش هست یا ن ...

نمیدونم ادم درسته یا نه...من که نمیتونم قضاوتش کنم ولی خودت بی تقصیر نبودی ...یه جورایی حتی بهش چراغ سبز نشون دادی

سریع میگم پاک میکنممن بوس کردم لپشوبعد یدفه یجوری شد گفت میشه سینه هاتو ببینم😶‍🌫️

چطوری کسی که یک ماه میشناسی رو زارت بوس میکنی😐یعنی اینقدر پسر نده ای

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........