2777
2789

من ترم اخرم رو پاس کردم فقط پروژه و کارورزی مونده که اینا هم هرکدوم دو ترم فرصت دارن ،بعد امروز رفتم تو سایت دیدم نمره درس ورزش ۱ رو برام صفر رد شده و درسو افتادم 😐😐😐

امتحانش که مجازی بود و منم همشو از روی فایل زدم ۲۰ شدم حتی الان هم توی سایت ال ام اس نگاه کردم نمره ام ۲۰ بوده ،فکر کنم استاد نمره عملی رو بهم صفر داده که افتادم (من همه ی کلاسامو میرفتم نمیدونم چرا و چطور این درسو نرفتم یا اگه هم رفتم چرا استاد بهم صفر داده 😭)

الان باید چیکار کنم ؟معرفی به استاد میدن یا باید یع ترم دیگه بردارم برای یه واحد ؟😭😭😭

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

ترم بعدی دوباره باید همین درس رو برداری

تو رویاهام ، تو خواب هام ، ۳ مرداد ۱۴۰۴ ، اومد تو زندگیم، عاشق شدم..... ، تاسیان یعنی چی؟ ، یعنی غصه ، یعنی دق ، اگه یه روزی تو زندگیم نباشی ، اون حالی که من میشم ، تاسیانه!                                                         

ترم بعدی دوباره باید همین درس رو برداری

اخه من ترم اخرم درسی نمونده که بخوام بردارم 🥲🥲🥲

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من ترم اخرم درسی نمونده که بخوام بردارم 🥲🥲🥲

اها پس معرفی به استاد باید انجام بدی

تو رویاهام ، تو خواب هام ، ۳ مرداد ۱۴۰۴ ، اومد تو زندگیم، عاشق شدم..... ، تاسیان یعنی چی؟ ، یعنی غصه ، یعنی دق ، اگه یه روزی تو زندگیم نباشی ، اون حالی که من میشم ، تاسیانه!                                                         

عزیزم میدونم به موضوع تاپیک ربط نداره ولی یه سوال داشتم دوست داشتی جواب بده

پیام نور میشه کلا کلاساشو شرکت نکرد حتی آخر هفته؟ 

من دانشگاه های اطرافم هیچکدوم رشته منو ندارن اگر راه دور بخام برم میشه کلاسا و نرم؟ 

امتحاناتمم حوزشو نزدیک میزنم

اها پس معرفی به استاد باید انجام بدی

تو گوگل نوشتع درس های عملی معرفی به استاد نمیدن 😭

عزیزم میدونم به موضوع تاپیک ربط نداره ولی یه سوال داشتم دوست داشتی جواب بدهپیام نور میشه کلا کلاساشو ...

کلا که نمیشه کلاس ها نری ،به عاقبت من دچار میشی ،من یادمه یکی دوجلسه رو رفتم باز با اینحال بهم صفر داده لعنتی .

باید کلاسارو بری که بهت نمره میانترم بدن

تو گوگل نوشتع درس های عملی معرفی به استاد نمیدن 😭

پس بهتره از واحد آموزشی دانشگات بپرسی