2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درونگرا بودم.کم حرف و عاشق موندن تو خونه و فیلم دیدن

اوایل برام سخت بود زیاد حرف بزنم(برای بچه باید زیاد حرف بزنی تا ب حرف بیفته)

اما الان برام عادیه و خودم دوس دارم باهاش حرف بزنم(۱۹ماهشه)

بخاطر رشدش هرروز از خونه بیرون میرفتم ک اوایل خوشم نمیومد ولی الان نمیتونم تو خونه بند بشم

انگار دارم ب سمت برونگرایی میرم

من درونگرا بودم.کم حرف و عاشق موندن تو خونه و فیلم دیدناوایل برام سخت بود زیاد حرف بزنم(برای بچه بای ...

ینی ممکنه منم درست شم؟ 

آخه اصلا تمایلی به برونگرا شدن ندارم 

اینجوری حالم خوبه انگار 

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
دقیقااااااااا

از این جهت سخته خب واقعا. مامانم همیشه میگه آدم به خاطر بچه ها مجبور میشه با دیگران ارتباط بگیره و این ور و اون ور بره وگرنه ما قبل تو و داداشت با کسی رفت و امد نداشتیم. الانم که من و داداشم عروس و داماد شدیم بازم مامان و بابام با کسی رفت و آمد ندارن.

نه اصلا درونگراها حوصله بچه مردمو ندارن حوصله بچه خودمونو که داریم چه ربطی داره

عزیزم منم درونگرام 

مثلا برا وقت گذاشتن براش و صحبت کردم دائم میگم

اینکه حوصله وقت گذاشتن براش رو نداشته باشی یا بخوای اون تنها باشه توهم تنها باشی

اون افسردگیه فکر کنم بیشتر تا درون گرایی... بعد هم من تجربه ش رو ندارم ولی فکر میکنم آدم برا بچه خودش حوصله داره... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
از این جهت سخته خب واقعا. مامانم همیشه میگه آدم به خاطر بچه ها مجبور میشه با دیگران ارتباط بگیره و ا ...

بعضی وقتا حس میکنم کلا بچه نیارم🥲💔

ینی ممکنه منم درست شم؟ آخه اصلا تمایلی به برونگرا شدن ندارم اینجوری حالم خوبه انگار

منم عاشق درونگراییم بودم .خانواده همسرم ک اینو عیب میدونن😂

آدم ب همه چیز عادت میکنه

الانم گاهی دلم میخواد ی جا بشینم تو سکوت فکر کنم ولی چندثانیه طول نمیکشه و باید پاشم